O2s

Sådan finder sidste minut tilbud på feriepakker

Det er normalt bedre til at planlægge, hvis du ikke kan undgå en sidste minut tur, fordi budgetlægning for en sidste minut tur kan være virkelig svært. Der er nogle hjemmesider, der tilbyder "billige" sidste minut tilbud, (meget gerne, at rabat på cookies, fordi bageriet er ved at lukke), eller det kan være rigtig dyrt, fordi de er at udnytte den tanke, at du har brug for denne billet, og du vil købe det, selvom det er to gange prisen (ligesom en scalper på koncertbilletter).

Sådan finder sidste minut tilbud på feriepakker. Besøg en masse hjemmesider.
Sådan finder sidste minut tilbud på feriepakker. Besøg en masse hjemmesider.

Hvad er vigtigt for dig hurtigt at forskning dine muligheder. Læs tips nedenfor, hvis du har brug for til at planlægge en tur, sidste minut.

  1. Besøg en masse hjemmesider. Selv hvis du er loyal over for en bestemt hjemmeside, sørg for at besøge mindst 5 rejsehjemmesider. Du ville blive overrasket over, hvor anderledes deres satser er. Det samme flyselskab, med samme dato og tid, ville komme ud med forskellige satser. Uanset om det er rejse eller ethvert andet emne, kan du finde en god handel, når du sammenligner forskellige leverandører.
  2. Hold dig væk fra rejsebureauer. Deres add-on satser kan være utroligt, når du beder om presserende rejsetilbud. Prøv at ringe til flyselskaberne direkte - hvis de har et 24-timers forbehold hotline, det er bedre. Mens de kan også have andre add-ons, kan det være meget billigere end hvad rejsearrangører tilbyde.
  3. Undersøgelse dine muligheder. Når du har muligheder end billetpristyper og fartplaner, er det bedst at springe den første klasse eller business class eller den sidste eller den første flyvning ud. Sats på økonomi-klasse med det mid-flyveplanen, og du kan spare dig selv et par mere bucks.
  4. Hvis du tilfældigvis snubler i en meget billig sidste minut deal på pakker, så bare gå fat i det. Igen, det vigtigste er, hvor hurtigt og hvor god du er til at gøre din vej rundt de mange forvirrende rejsehjemmesider.
  5. Hvis du finder dig selv jævnligt scrambling for disse sidste minut ture, bør du tilmelde dig e-mail advarsler fra rejsehjemmesider og flyselskaber, og så snart de har en sidste øjeblik købet, ville du have det i din indbakke, og være blot et klik væk.
  6. At navigere gennem rejse hjemmesider, gå straks til bannerreklame om sidste minut tilbud - ingen behøver at gå gennem den normale søgemaskine. I dette afsnit er oplysninger, der allerede filtreres og det hverver hele sidste minut tilbud til rådighed - noget du kan kæmpe med, hvis du går gennem deres normale pladsreservation.
  7. Andre steder vil lade dig byde på din egen billetpris. Meget gerne eBay, kan du håber og beder til, at dit bud bliver accepteret. Det kan ikke være så lav som hvad du håber, det vil være, men det er stadig en meget billigere end hvad man normalt ville finde sammen med andre hjemmesider.

Rejser i sig selv kan være meget dyrt, og mens forberedelse kan spare dig for en masse hovedpine og lige flere penge, er der stadig muligheder for at komme rundt og få dem sidste minut ferie pakker .