O2s

Sådan finder instruktionsvideoer hjorte jagt videoer

Der er en masse af alvorlige hjorte jægere, der kan lære en ting eller to om hjorte jagt. Der er ingen bedre måde at gøre dette end ved at sætte det ud på instruktionsvideoer. Disse videoer er meget nyttigt for newbie jægere, fordi de kan komme til at se de forskellige jagtrejser af disse professionelle jægere. I modsætning til due jagt, er hjorte, hvad de kalder storvildtjagt på grund af størrelsen af ​​dyret og metoder er involveret i jagt. En type hjorte, jægere se efter, er hvide hale hjorte. Det tager en stor indsats og tålmodighed til at opleve en perfekt jagt.

Sådan finder instruktionsvideoer hjorte jagt videoer. New Hill Country Bucks DVD Af Blood Brothers Outdoors.
Sådan finder instruktionsvideoer hjorte jagt videoer. New Hill Country Bucks DVD Af Blood Brothers Outdoors.

Her er nogle instruktionsvideoer hjorte jagt videoer:

  1. New Hill Country Bucks DVD Af Blood Brothers Outdoors. Fokus i denne video er bjergland. Det giver oplysninger om, hvordan at jage og spejder modne bukke i den øvre Midtvesten. Denne video indeholder nogle vellykkede jagter på hjorte og detaljerede strategier bag disse jagter. Videoen er meget godt, fordi det ikke kun beskriver, hvordan disse jægere jage på høj terræn, men det viser også den nøjagtige jagten. De giver de hemmeligheder for jagt i forskellige typer situationer. Videoen viser et glimt af de jægere på deres stande eller holdninger, mens de venter for bucks sengs meter væk. Du kan lære at anvende tid og kræfter for konsekvent succes fra disse jægere. Denne jagt video vil give de værktøjer, du har brug for at være en god jæger.
  2. Whitetail stewards, inc. Jagt tips på video . Whitetail Steward videoklip bringer dig lige ind i skoven med jægere, som de jage, spejder, og forberede deres stande. Videoen viser dig en række forskellige teknikker til at være en god jæger. De giver korte klip og fuld længde videoer, der viser dig hele jagt - fra det oprettes ved høsten. De giver også tips som hvordan man bruger redskaber til at fange et rådyr med brug af en hjort prop. Denne video er virkelig nyttigt for begyndere.
  3. Jason Kaspar how-to videoer . Få ekspert tips om hjorte jagt med Jason Kaspar på hans Sådan: Deer Jagt videoer. Det er en komplet serie af tips om hjorte jagt, raslende en hjort, skydning positioner, og også dressing en hjort. Jason har været en jæger hele sit liv og er blevet en produktiv og professionel Deer Hunter. Han ejer tre ranches i det sydlige Texas og er altid i løbet af hjorte jagtsæsonen at få top-of-the line bukke.

Hjorte jagt er blevet en sport og en favorit hobby for folk, der elsker udendørs, og også for dem, der nyder spændingen ved at få den prisbelønnede jagt. Videoer er vigtige redskaber i at yde idéer om hvordan man bliver en bedre jæger.