O2s

Sådan finder fodboldbane diagrammer

Du kan blive en sand-blå fodboldfan, eller du er interesseret i at lancere et erhverv relateret til sport. Uanset hvad din grund måtte være til at ville finde en fodboldbane diagram, her er nogle gode tips til at hjælpe dig i gang.

  1. Søg på internettet. Heldigvis Internettet viser sig at være en rig ressource af fodbold oplysninger, herunder fodboldbane diagrammer. Du kan skrive "fodboldbane diagram" i din foretrukne søgemaskine, og derefter vælge, hvilke der synes at være mest pålidelige. Brug din sunde fornuft og sund fornuft i at vælge, du kunne læne mod diagrammer, der kommer fra velrenommerede idrætsforeninger (såsom NCAA eller European Football Association) for at sikre, at den diagram du opnå er gyldig og har standard målinger. Det er også en god idé at have baggrundsviden om, hvad en fodboldbane ligner (se nr. 2, 3 og 4), så du vil vide, for visse hvis diagrammet du er at opnå, er korrekt.
  2. Være bekendt med, hvad en fodboldbane ser ud. Hvor dybdegående din viden på en fodboldbane bør afhænger af dine grunde til at få at vide om det. For eksempel, hvis du er interesseret i at få at vide mere om fodbold som en hobby så blive anbefales, at du ikke behøver at kende de nøjagtige dimensioner af en fodboldbane, at få den grundlæggende idé om hvordan det ser ud ville sandsynligvis være nok. Men hvis du ønsker at komme i gang som en fodboldtræner eller sport forfatter, så ville du nødt til at være bekendt med flere indviklede detaljer i marken. Generelt nogle af de oplysninger, du ville behøver, er følgende: hvor længe spilleregler / total felt er, og hvad der er fundet inden for. Du bør også være bekendt med grundlæggende vilkår såsom hash mærker, end zone, mål post og løbelængden markører, for at hjælpe dig med bedre at forstå komponenterne i en fodboldbane.
  3. Besøg fodbold arenaer. Det er en god ide at se på fodboldbaner selv - det er det bedste visuelle, der virkelig ville hjælpe dig være bekendt med dette emne. Prøv at gå eller køre længden af ​​feltet, få fornemmelsen af ​​rummet, og nøje følge andre felt komponenter såsom løbelængden og hash mærker. Hvis du har tid til at besøge forskellige fodboldbaner, så kunne du endda gøre en sammenligning af hver af dem. Idéen her er ikke at forsøge at måle hele omkredsen og arealet af fodboldbanen, men for at opleve, hvad det er ligesom at arbejde med dimensionerne af spilområdet. Du kan også lave en aftale med en medarbejder eller en embedsmand ved fodbold arena, så du kunne spørge dem førstehånds mere detaljerede spørgsmål om fodboldbanen (dens historie, de ændringer, der er blevet foretaget, og hvorfor, hvordan det skal sammenlignes med andre fodboldbaner) . Du kan endda bede om en kopi af deres markplanen og layout, sammen med målingerne.
  4. Se fodboldkampe på video. Du har måske nydt at se fodboldkampe, men denne gang, kan du vælge at koncentrere sig om de tekniske aspekter af sporten. Du kan observere detaljer såsom hvor lang tid det normalt tager for en spiller at køre afstanden af ​​feltet, og hvad er hotspots på banen (eller hvor det meste af handlingen sker). Denne måde vil du ikke kun kender dele af fodboldbanen, men hvordan spillerne arbejder med dem.

Sådan finder fodboldbane diagrammer. Søg på internettet.
Sådan finder fodboldbane diagrammer. Søg på internettet.