O2s

Sådan finder engros afsætningsmuligheder for mænds cologne

Eau de cologne i fortiden blev båret kun af royalty og andre prominente folk til at vise deres elegance og status. Men i dag, cologne er tilgængelige for næsten alle. Cologne er let tilgængelige i mange butikker simpelthen afventer dit køb - nogle er virkelig billige, nogle er virkelig dyre. Hvis du er en mand, der værdsætter duft og forstår fordelene ved en god duft, en gros afsætningsmulighed for mænds cologne er dit bedste valg til overkommelige lagre af cologne. Du kan også handle med engros-forretninger, hvis du planlægger at sælge cologne i en detailbutik.

Her er måder at finde disse forretninger.

Sådan finder engros afsætningsmuligheder for mænds cologne. Internet søgning.
Sådan finder engros afsætningsmuligheder for mænds cologne. Internet søgning.

1.. Internet søgning. Der er flere online-butikker, som du kan finde på internettet. Her er nogle af dem.

  • Hele salg central . Dette er en hjemmeside, hvor de detail off forskellige merchandises på engros-basis. Du kan finde noget under fashion solen her, fra parfume til Apparels, jeans, selv sport slidt. De har endda europæiske mærker! Bare gennemse deres programoversigter og tilføje produkter af dit valg til din on-line indkøbskurv. Du betaler via kreditkort. Sitet kommer med en side indeks, hvor de populære produkter er opført, herunder cologne. Du kan også bruge søgefeltet installeret øverst på siden for at søge efter engros cologne forhandlere. Afhængig af mærke og typen af ​​cologne, du køber, kan du endda få rabat.
  • Navn brands parfume . Denne hjemmeside fokuserer på dyre mærkevarer parfumer såsom Kenzo, Gucci, Burberry, Escada, Ralph Lauren, Calvin Klein, og mange andre. De har en alfabetisk søgefunktion og webstedet har forskellige kategorier for mænd, kvinder og børn. Bortset fra billige adgang til normalt meget dyre cologne, stedet er også en af ​​de bedste steder, hvor du kan oprette din egen cologne engrosvirksomhed. Til sidst, kan du outsource dine produkter fra kontakter, du har samlet fra stedet, og videresælge dem online.
  • Ubegrænset parfumer . De tilbyder en bred vifte af mærker og komme med forslag af de hotteste emner, som andre online købere har fundet. De har også en gratis rutefart til dem, der køber et samlet beløb på mindst 75€ overalt i USA Ubegrænset Parfumer er det bedste valg, hvis du er på udkig efter bundpriser for engrossalg cologne. Virksomheden er parat og villig til at sænke deres priser til at udfordre selv de mest konkurrencedygtige priser cologne på markedet.

2.. Directories søgning. En anden nem måde for dig at finde en cologne grossist er gennem de gule sider. Du kan søge telefonbøger, hvor telefonnumrene på lokale virksomheder er placeret. Søg efter den kategori af engros-forhandler og se efter parfume forhandlere. Andre mapper kan findes på internettet. De Gule Sider har også telefonbøger på internettet.

Med disse trin i tankerne. Hele salg central.
Med disse trin i tankerne. Hele salg central.

3.. Rubrikannoncer. Endelig, så tjek den rubrikannoncer i din lokale business avis. Masser af grossister skrive annoncer i business magasiner og aviser. Du skal sammenligne produkter, mærker og priser før du køber noget cologne i engros. Når vi beskæftiger os med dyre cologne, bør du også søge efter business certifikater for at beskytte dig mod bedrageri og svindel. Falske parfumer let oprettes, og bør undgås.

Med disse trin i tankerne

Med disse trin i tankerne, kan finde en engros mænds cologne outlet gøres. Vær sikker på at du tjekke de dufte først, eller at du har en god idé om, hvad perfume du ønsker at købe. Efter alt, kan en engros pakke vare i årevis, især hvis du vil bruge det kun til dig selv - du ikke ønsker et lager af cologne at du ikke vil bruge.