O2s

Sådan finder du voksen - only resorts

Der er tidspunkter

Der er tidspunkter, hvor du, helt ærligt, ikke ønsker at ferie med eller omkring børn. Din bryllupsrejse kan være en af ​​dem. Efter alt, hvad kunne dræbe et romantisk øjeblik mere end en baby græder i hjørnet af et stearinlys spisestue? Eller småbørn hoppende på senge på hotelværelset næste dør - på 2 am?

Eller måske du og din partner er grund til en kid-fri ferie - det vil sige en ferie fri, ikke blot fra fremmede børn, men din egen. Jeg ved, når jeg rejser med min mand på en tilsigtet romantisk getaway, kan intet punktere min lykkelige boble mere end at se forældre og børn nyder tid sammen. Jeg begynder at spekulere på, om vi burde have taget vores børn langs.

Sådan finder du voksen - only resorts. Overvej et all-inclusive-hotel.
Sådan finder du voksen - only resorts. Overvej et all-inclusive-hotel.

Det er derfor, jeg er en fan af voksen-only resorts. Sikke en dejlig måde at slappe af og møde andre ligesindede folk!

Her er nogle tips til at finde en udvej, der er lige det rigtige for dig:

 1. Overvej et all-inclusive-hotel. På all-inclusive ferie resorts, betaler du op foran for dit hotelværelse og for alle eller de fleste måltider og drikkevarer - plus, underholdning, brug af sportsudstyr og andre faciliteter. Hvis du blot ønsker at bo på resort ejendom og ikke spise på uden for restauranter ofte, en all-inclusive er for dig.

  Der er tidspunkter. Kig på bestemmelsesstedet kurbade.
  Der er tidspunkter. Kig på bestemmelsesstedet kurbade.

  Der er snesevis af voksen-only all inclusive resorts over hele verden, men de er typisk findes på strand destinationer. De websites Rejser gå og All-inclusives liste fleste, hvis ikke alle af dem. Du kan også læse ud Par, sandaler, hedonisme, hemmeligheder og breezes. Disse er populære bryllupsrejse resorts i Caribien og Bahamas.

 2. Kig på bestemmelsesstedet kurbade. De fleste destination kurbade har aldersbegrænsninger. Typisk skal gæsterne være over 13 år for at bo på en destination spa, nogle spa resorts kræve gæster til at være 17.

  Spas kan være vidunderligt afslappende og romantisk - og sjovt. Tag fitness klasser med din partner, måske prøve nogle golf eller tennis lektioner. Spis på sund mad og dele protein smoothies i eftermiddag. Tag en lur sammen ved poolen. Kig efter kurbade, der tilbyder parrets massage, det verdensklasse Miraval Resort i Phoenix og Green Valley Resort & Spa i St. George, Utah, har parrets behandlinger.

 3. Tjek Child gratis rejser. Denne online rejsebureau kan hjælpe dig med at reservere feriepakker til voksen-only resorts over hele verden, herunder Caribien, Hawaii, Australien, Fiji og Bermuda.
 4. Besøg Tripadvisor . Det er altid dejligt at høre, hvad andre mennesker har at sige om dine potentielle ferie valg. Hos TripAdvisor, hvor brugerne skrive anmeldelser af boliger over hele verden rejsende vejer ind på alt fra den udvej fødevarer til hårdheden af ​​sengen. Selvom det er vigtigt at huske at tage andres meninger med et gran salt - måske var føler især grumpy når de skrev deres anmeldelse - det kan hjælpe dig med at finde den ideelle feriested for din kommende romantisk getaway.