O2s

Sådan finder du verdenskort

Den nemmeste vej til at finde et verdenskort afhænger hvorfor du har brug for en

Den nemmeste vej til at finde et verdenskort afhænger hvorfor du brug for én. Du kan få brug en til at finde vej rundt et fremmed land, eller eventuelt at undervise dine elever om verdens geografi. Du kan endda bruge en bare for at dekorere en væg i dit hjem. Start din søgning efter et verdenskort i et af disse spots:

  1. Maps.com. Maps.com regninger sig selv som verdens største Map Store, og ja, har de synes at have et kort for hvert hjørne af kloden. Derudover kan du bestille kort i en lang række formater - efter region, efter land, selv ved halvkugle. De udfører også kort med ekstra funktioner, såsom dem divideret med tidszone.
  2. National geografisk website. National Geographic hjemmeside indeholder faktaark om hvert land. Desuden har de downloade kort, der udskrives i kun sort-hvid, hvilket kan være nyttigt, hvis du ikke har adgang til en farveprinter. Du kan også vælge fra enten en grundlæggende eller detalje-niveau kort, med eller uden landegrænser noteret.
  3. Dit bibliotek. De fleste biblioteker har en omfattende samling af kort. En fordel ved at finde et kort på dit lokale bibliotek er, at udover at være i nærheden, kan du normalt tjekke dem ud gratis! Bare sørg for, at kortet er aktuelle. Biblioteker må ikke opdatere deres kort så hyppigt som butikkerne.
  4. Verden kort website. Hvis du er på udkig efter klasseværelse-type, roll-up verdenskort, World Maps hjemmeside er et godt sted at starte. De kan give dig med reliefkort, politiske kort og historiske kort, såvel som mange andre formater. Du kan også bestille mere traditionelle, fold-up verdenskort.
  5. Rand McNally. De mennesker, der skrev bogen på amerikanske maps kender en ting eller to om internationale kort, også. De tilbyder fold-up kort, vægkort og online kort, ligesom de øvrige kilder er nævnt her, men du kan også finde verdens atlas og mange former for glober. Og hvis du ikke kan finde, hvad du har brug for, de tilbyder specialdesignede kort, også.

Med alle disse muligheder

Sådan finder du verdenskort. National geografisk website.
Sådan finder du verdenskort. National geografisk website.

Med alle disse muligheder, er det lettere end nogensinde at finde et kort, der opfylder dine behov. Bare husk, hvis du bruger et kort til rejser, altid får den nyeste tilgængelige version. Politiske grænser i nogle områder af verden ændre sig næsten dagligt basis.