O2s

Sådan finder du vandrehjem i europa

Mange unge mennesker rundt om i verden rejser til forskellige lande af flere grunde. Nogle rejser som udvekslingsstuderende, at lave frivilligt arbejde, praksis praktik og lignende, andre besøg til særlige lejligheder, begivenheder eller funktioner. Disse unge rejsende normalt ikke har et enormt budget for indkvartering således de foretrækker leder efter vandrerhjem.

Hostels ligner hoteller. Begge giver opholdsrum, men andre end at de to er helt forskellige. Hoteller er normalt dyre, de ikke kun tilbyde logi til rejsende, men også give restauranter, funktion eller konferencelokaler, festsale, butikker og andre tjenester. Hoteller har en besætning og personale til at deltage til gæstens behov. I hoteller, vil rengøring besætninger rydde dit værelse, ændre dine beddings og tage ansvaret for dit vasketøj behov. Du vil blive forsynet med kabel-tv, en mini køleskab, telefon og andre basale fornødenheder. Dit badeværelse vil blive forsynet med shampoo og sæbe og vil blive holdt desinficeres hver eneste dag. Vandrerhjem på den anden side, er budgettet orienterede, self-catering indkvartering. De er typisk for unge gæster og backpackers søger efter midlertidig logi, hvor de kan sove, brusebad og spise. I hostels rejsende forventes at dele faciliteter som køkken, bad og bruser. Private værelser er til rådighed, men de fleste værelser er normalt deles med andre gæster.

Hostels er meget populære for unge rejsende samt touring familier som den billige pris hjælper dem med at spare for andre krav under deres ophold i et fremmed sted. Hvis du er på udkig efter en lejlighed for dit ophold i Europa, enten i Amsterdam, London eller Dublin, gå til vandrerhjem og finde dem på disse websteder.

  1. Student rejsende - Designet specielt til studerende, der agter at rejse, finde vandrehjem, studie sprogskoler, anvende betalt praktikophold, undervise, frivillige og arbejde i udlandet. Sitet giver et bredt udvalg af vandrehjem i Europa, links til studerende billetpriser, rabat billetter, Eurail passerer, job i udlandet osv.
  2. Trav.com - Udgør et stort udvalg af vandrerhjem i hele Europa, herunder de vigtigste byer som Barcelona, ​​Paris, Amsterdam, London, Dublin, Rom og Berlin. Du kan læse anmeldelser og kundernes vurderinger forud for booking online.
  3. Hostels.com - direktør for internationale vandrerhjem med en omfattende liste over vandrerhjem i Europa. Du kan tjekke af vandrerhjem, gøre online booking og cost sammenligning.
  4. Hostelineurope - mere end 16.000 registreringer af internationale vandrerhjem. Giver artikler om forskellige destinationer i Europa, fakta og tips om rejser og andre tilknyttede emner på Hostelling. Sitet byder også frynsegoder for brugerne.
  5. Vandrehjem af europa - En uafhængig hostel netværk giver bredt udvalg af billige vandrehjem i hele Europa, herunder dets øverste destinationer som London, Amsterdam og Dublin. Online reservation er tilgængelig.
  6. Backpacking europe - Listings af over 150 vandrerhjem i Europa med links til en række relevante vejledninger, såsom Europas universiteter, hot spots, kulturelle arrangementer og festivaler, udflugter, transport og tog passerer.
  7. Hostel verden - Webstedet har real-time online bookinger for vandrerhjem. Tilbyder budget pakker til indkvartering og ture herunder omfattende information om lande og byer i Europa med et omfattende team af folk fra forskellige destinationer.
  8. Rigtige eventyr - Tjek tilgængeligheden af vandrehjem i Europa og se billeder af hvert enkelt vandrerhjem. Du kan direkte kontakte ejere eller bestyrere af vandrerhjem i forskellige byer og lande i Europa for detaljerede oplysninger.

Sådan finder du vandrehjem i europa.
Sådan finder du vandrehjem i europa.

En anden måde du kan drage fordel af hostels er ved dit identitetskort. Rabatter og specielle tilbud er tilgængelige for fuldtidsstuderende og selv for fuldtidsansatte lærere, der er internationalt anerkendt. Backpackers har også VIP-kort, der kan anvendes i en række lande verden over for særlige rabatter.