O2s

Sådan finder du rabatter på bus billetpriser

Rejser billetpriser i dag en tendens til at være dyr

Rejser billetpriser i dag en tendens til at være dyr. Hvad med høje lufthavnsafgifter billetpriser og gas på en prisstigning, skal du være en smart rejsende og find billige rejser billetpriser. Med fremkomsten af ​​Chinatown busser, hvor overkommelige non-stop busforbindelser udbydes, gik mange cheapskates med mulighed for at rejse med bus. I denne artikel vil vi forsøge at give dig en Kør ned på hvordan man rent faktisk finde rabatter og billige bus billetpriser.

Sådan finder du rabatter på bus billetpriser. Plan tidligt, så du kan spare mere.
Sådan finder du rabatter på bus billetpriser. Plan tidligt, så du kan spare mere.

  1. Plan tidligt, så du kan spare mere. Hvis du planlægger tidligt, så du er bundet til at have større rabat på bus billetpriser. Gå på internettet og tjekke enten Megabus eller Boltbus websteder. Jo tidligere du foretager en reservation for din bus billet, så jo billigere bliver det. Megabus har endda en speciel promo hvor bus billetpris er kun på 5€ for 50.000 billetpriser. Denne promo er en varm kartoffel, så sørg for at gøre dine reservationer tidligt! Både Megabus og Boltbus giver gratis WiFi, som er bundet til at holde dig besat under turen, og før du ved af det, er du allerede på din destination.
  2. Tjek andre billet søgemaskiner. Check ud chinatown-bus.org for en liste på destinationen og billet priserne på de berømte Chinatown Busser, der dækker Washington DC, Philadelphia, New York, Boston og omfatter også West Coast byer som Las Vegas , Los Angeles og San Francisco. Den billet søgemaskine gotobus.com vil også give dig en liste over Chinatown bus tidsplaner, samt de andre busselskaber som Hola Bus og New Century. Du kan søge efter bustider i 19 stater og 85 byer, herunder Tijuana og Vancouver. Denne omfattende søgemaskine giver dig mulighed for at søge på grundlag af busselskabet, pris og tidspunkt for dit valg, og giver dig også mulighed for at søge efter envejs-og rund-tur information. Du kan endda købe din billet på dette websted, når du er færdig sammenligne priserne på forskellige busselskaber. Desværre vil denne hjemmeside ikke give dig information om Megabus, Boltbus, Peter Pan eller Greyhound tidsplaner. En anden billet søgemaskine, busjunction.com , giver dig mulighed for at søge en-vejs ture til 30 byer. Busselskaber, der er fastsat på denne søgemaskine er Megabus, Bolt, Vamoose, DC2NY, Tripper, Washington Deluxe, Greyhound, Trailways, Peter Pan, Lake Front, Fung Wah, Lucky Star, Eastern Travel og New Century.
  3. Besøg Peter Pan og greyhound hjemmesider. Dette er de to store busselskaber, og hvilken bedre måde at få information end at gå direkte til deres hjemmeside? Ligesom Megabus og Boltbus, gør de tilbyder rabatter for tidlig forbehold, og der er endda rabat til studerende og pensionister, og Greyhound byder andre promotions såsom 50% rabat følgesvend rabatter.

Det tager kun et par tryk og klik på din computer for dig at finde billige bus billetpriser. Busstationer tendens til at blive overfyldt, så glem ikke at ankomme tidligt, for du kan også sikre din plads.