O2s

Sådan finder du populære feriesteder i bjergene i USA

Er du på jagt efter bjerg resorts i Europa

Er du på jagt efter bjerg resorts i Europa, hvor du kan tage din familie eller venner? Den bedste skridt er naturligvis at finde det ud på internettet. Det kan være i hundredvis, og gøre et valg ud af disse kan sikkert være svært, hvis du ikke ved, hvad hver enkelt kan faktisk tilbyde. Enhver hotel, der har en naturskøn bjerg nær nemt kan erklære sig selv som en udvej værd at besøge. Men hvis du virkelig gerne gøre din ferie så sjovt som muligt, er du nødt til at tage smerter i at finde din top pick.

Sådan finder du populære feriesteder i bjergene i USA. Nemacolin woodlands resort and spa kan give dig fornemmelsen af.
Sådan finder du populære feriesteder i bjergene i USA. Nemacolin woodlands resort and spa kan give dig fornemmelsen af.

Nedenfor er nogle af de mere kendte og populære dem. Disse kan give dig en idé om, hvad du skal finde på et hotel eller lodge, der kan give den bedste bjerg ferie oplevelse du kan forvente.

  • Nemacolin Woodlands Resort and Spa kan give dig fornemmelsen af, hvordan det er at bo i en skov med de mest moderne midler. Beliggende i området i det sydlige Allegheny Mountains i Pennsylvania, lover dette for at kombinere det sjove af familiens ferie med sindsro af at være midt i naturens vidundere. Det har også en facilitet til skiløb placeret på den nærliggende Mystic Mountain.
  • Bretton Woods i New Hampshire er, hvor en række store vintersportssteder er placeret. Det giver turister med varieret valg af pister til skiløb. Mange langrendsløbere har erklæret dette for at få en af ​​de bedste terræner gunstige for sporten. For den mest komfortable indkvartering i området, kan du prøve Mount Washington Resort. Stedet har en række butikker og restauranter, hvilket gør det til et af de mest praktiske destinationer for bjerg-elskende turister.
  • Den Scenic Wolf Resort ligger i North Carolina, kan tage højde for flere aktiviteter end bare skiløb. Med bygningens strukturelle design modelleret efter kabine indgiver feriesteder, kan du opleve, hvad livet i bjergene var før, medmindre du har de fleste af nutidens bekvemmeligheder. Det har en enorm skov i nærheden, som er fantastisk til naturen trekking. Der er også en golfbane, hvor du kan få al den tid til at perfektionere dit sving.
  • Aspen i Colorado har fire bjerge, der giver pister er perfekte til skiløb. Fordi pisterne er brede og sikkert fra fremspringende klipper, dette er også en favorit blandt snowboardere. Længe kendt som en destination for folk, der foretrækker de alpine seværdigheder og Breckenridge feriesteder, er Aspen oversået med forskellige butikker, der gør bor der praktisk.

Du behøver ikke at rejse for langt bare for at tage en ferie i en af ​​disse mest begunstigede feriesteder i bjergene. Der bør være en i din tilstand, eller hvis ikke, i en nabostat. Du kan søge på internettet efter relaterede termer som Steamboat Springs, salg, skjulte, blå, rocky, etc. eller søge hjælp hos turistbureauer for oplysninger om dette.