O2s

Sådan finder du par resorts

Intet kan dræbe romance som Pitter-trippen af ​​små fødder og skriger sandsynligvis skal ledsage det. Mange par oplever, at deres bryllupsrejser og romantiske smutture bliver forstyrret af støj fra børn, så hotellet branchen er begyndt at catering til disse par.

Rundt om i verden, kan du finde par, der kun resorts hvor du kan nyde hinanden uden en masse larm og besvær. Du kan også vælge fra en liste over all-inclusive voksne resorts, så du ikke behøver at bekymre sig om transport rundt kontanter farten.
På all-inclusive resorts, vil du blive forsynet med et armbånd, der vil få dig ind i restauranter og dække alle dine fødevarer og endda alle dine drinks på nogle resorts. I steder som Cancun og Bahamas, vil flere resorts sandsynligvis være ejet af det samme selskab. Armbåndet leveres på din resort vil også give dig mulighed for at besøge selskabets øvrige feriesteder, spise gratis i disse restauranter, og nyd en anderledes stemning fra din resort.

Sådan finder du par resorts. Husk at læse anmeldelser og brochurer omhyggeligt.
Sådan finder du par resorts. Husk at læse anmeldelser og brochurer omhyggeligt.

  1. All-inclusives.com : Dette websted har en hel sektion dedikeret til par resorts. Redaktøren giver en liste over store all-inclusive resort virksomheder og par resorts, der tilbyder gode tilbud. Sitet indeholder også links til anmeldelser og oversigter over flere resorts.
  2. Online rejsebureauer: Online rejse hjemmesider som Travelocity og Expedia afsætte bestemte dele af deres hjemmesider til romantiske ferier. Du kan finde gode tilbud, samt anmeldelser af par resorts rundt om i verden.
  3. TripAdvisor.com: En af mine foretrukne hjemmesider er Tripadvisor . Forbrugerne tilbyde bedømmelser af resorts rundt om i verden på denne hjemmeside. Husk dog, kan at folk urimeligt partisk og er i stand til udstationering urigtige erklæringer på et åbent område som dette. Disse typer af sites kan være meget nyttigt, men husk at tage alt med et gran salt.
  4. Sandaler, SuperClubs og Par: Det er tre af de mest populære par resorts. De har placeringer over hele verden giver par med fred, ro og afslapning. Bare husk, at SuperClubs Hedonism Resorts er en lidt vild, så skal du vide, hvad slags resort du vil besøge, før du færdiggør din reservation.

Husk at læse anmeldelser og brochurer omhyggeligt

Husk at læse anmeldelser og brochurer omhyggeligt, når du planlægger din romantisk getaway på en par resort. Du ønsker at vide, hvad det med småt står, så du ved, hvad der er dækket under din rejse. Også, så spørg dine venner og familie om resorts, da de sandsynligvis kan give dig den bedste indsigt, som de kender dine præferencer. Når du har fundet en udvej, foretage dine reservationer, og Pack, vil du være klar til at gå i gang med dit kun for voksne romantisk getaway.