O2s

Sådan finder du NASCAR tidsplanen

Hvis du er en NASCAR fan, du altid ønsker at vide, hvornår og hvor det næste løb er. Finde NASCAR tidsplaner online er nemt, hvis du ved hvor de skal lede.

Det nemmeste sted at finde NASCAR tidsplaner er på NASCAR.com. På dette websted kan du finde de skemaer for Sprint Cup Series - hvor topkørere som Tony Stewart, Jimmie Johnson, og Dale Earnhardt, Jr. køre - såvel som den Nationwide Series og Camping World Truck serie, to serier, hvor den op og kommer stjerner i NASCAR konkurrere mod nogle af de bedste stjerner af Sprint Cup Series. NASCAR.com viser datoen for hvert løb, samt banen, og vil give dig ekstra oplysninger, såsom type spor (vej kursus? Superspeedway?), Broadcast information (tv-og radiokanaler og tidspunkter), og hvordan man får billetter, hvis du er interesseret i at gå til et løb. Linket er øverst på startsiden under "Skemaer" - hvis du holder musen over linket, vil du se en liste, der omfatter "Sprint Cup Series", "Nationwide Series", "Camping World Trucks", og mere . Klik på et link og det vil tage dig ret til den plan for dit valg.

Et andet sted at finde NASCAR tidsplaner er på førerens hjemmesider

Sådan finder du NASCAR tidsplanen. Et andet sted at finde NASCAR tidsplaner er på førerens hjemmesider.
Sådan finder du NASCAR tidsplanen. Et andet sted at finde NASCAR tidsplaner er på førerens hjemmesider.

Et andet sted at finde NASCAR tidsplaner er på førerens hjemmesider. Mange af de bedste kørere i NASCAR - Stewart, Earnhardt, Jr., Kasey Kahne, og Denny Hamlin for eksempel - have forbindelser til Sprint Cup tidsplaner ret på deres hjemmesider, såvel som enhver anden serie, de kan køre i (såsom Nationwide eller Camping World Truck). På Stewart hjemmeside , for eksempel tidsplanen linket er under "Racing" - klik på linket og du vil gå direkte til den side. Kahne hjemmeside link er på hjemmesiden som "Schedule" - at klikke på dette link fører dig til planen for løb.

Du kan også finde NASCAR skemaer om nyheder hjemmesider

Du kan også finde NASCAR skemaer om nyheder hjemmesider, hvor bilvæddeløb er dækket. På foxsports.com , for eksempel er der en "NASCAR" link på hjemmesiden. Holde musen over overskriften vil producere en menu liste, der omfatter "tidsplaner". Svæver over denne overskrift giver dig de valg af "Sprint Cup", "Nationwide" eller "Truck" Klik på tidsplanen for dit valg, og du vil blive ført til sæsonens tidsplan.

En anden måde at finde NASCAR tidsplaner er simpelthen ved at skrive "NASCAR tidsplan" i din foretrukne søgemaskine og søge på World Wide Web. Gør dette vil bringe op snesevis, hvis ikke hundredvis af websteder, hvor du kan finde denne sæsons tidsplan.