O2s

Sådan finder du luksus hoteller i Bordeaux Frankrig

Der er mere at Bordeaux byen end sin populære navnebror

Der er mere at Bordeaux byen end sin populære navnebror, vinen. En metropol beboet af lidt over to millioner Bordelais det klatrer over den sydvestlige del af Frankrig ved siden af ​​Garonne-floden. Det kommer på posten som en af ​​de største byer i Europa, og den største i Frankrig. En afslappet atmosfære vil byde dig velkommen ved ankomst. Vintage arkitektur stadig former det jord, men havnefronten caféer og museer er det moderne urbane hot spot. Bordeaux vil også betyde luksus for dig, når du ved, hvilket hotel til bog på.

Her er måder om, hvordan at finde luksus hoteller i vinen hovedstad.

  • Overvej manuel booking. Baseret på dine rejser interesser og formål, hvilken rute manuelt booking en high-end hotel værelse i en af ​​de steder, der er beskrevet her, tage. Hvis shopping kommer hyppigt i din rejseplan, overveje indgivelse nær Den Gyldne Trekant. Triaden Allées de Tourny, Cours Clemenceau, og Cours de L'Intendence omgiver en klynge af butikker, der tilbyder produkter af den fineste kvalitet. Find din bat cave nær Les Quais, hvis du er typen der elsker nattelivet. Eller du kan behage dine øjne ved at holde sig Quartier Saint-Eloi sceneri af arkitektur. Tag vejen op nordpå og gå international med et hotel tæt på Gambetta Square.
  • Book en reservation. Hotel reservationer kan gøres online eller ved at ringe via en fastnet. Der er særlige hoteller, der udstationerer deres kontaktoplysninger på nettet. Den enlige fem-stjernede hotel i byen, Regent, kan nås gennem +33-05-57-30-44-44. Burdigala, der kan prale af sine medarbejdere at kunne være i stand til at tale til dig på dit eget sprog, så tænk at hvis du kommer fra et ikke engelsk-talende land, kan kaldes for reservationer på +33-05-56-90-16 -16. Fremvisning lidt over 200 vine fra forskellige lande oprindelser, Mercure Libertel Claret er en oase af ro elegance. Bog her ved at ringe +33-05-56-01-79-79. Andre upåklagelig hotelophold i Bordeaux kan findes ved at kalde Alle rejsetilbud Frankrig i 44 (0) 0870 til 2.416.335. Her er en anden måde at ikke fare vild i denne side af Frankrig. Besøg lostinfrance.com at finde de fineste hoteller at spendere i og foretage online-reservationer højre væk.
  • Hold dine kreditkortoplysninger ved hånden. De fleste hoteller og butikker langs Bordeaux vil have brug for dit kreditkort PIN at fuldføre en transaktion. Har et genopfriskningskursus af dine kombination, eller bedre endnu, kragetæer det på din notesblok eller gemme det i din handy telefon, før du ringer eller fremmøde i receptionen til at foretage en reservation. Bring det sammen som du spise eller shoppe, også.


Sådan finder du luksus hoteller i Bordeaux Frankrig. Overvej manuel booking.
Sådan finder du luksus hoteller i Bordeaux Frankrig. Overvej manuel booking.

Tag den eventyrlystne ånd med dig, om du bestiller personligt eller på linjen for din personlige stedet i et indkast-your-money slags hotel i hjertet af Bordeaux. Der er ingen tvivl om, at du vil finde et egnet sted til dig blandt de overdådige værtshuse er anført ovenfor, eller dem, du vil stadig opdage som du slentre langs unrushed gader. Enhver ekstraordinær komfort og service, du kan støde på, vil også gøre de udgifter værd.