O2s

Sådan finder du luksus golf resorts i Phoenix

Golf resorts er en af ​​de største turist trækker i Phoenix

Golf resorts er en af ​​de største turist trækker i Phoenix, Arizona. Stedet har masser af solskin og meget lidt regn. Byen er ofte kærligt omtalt som dalen af ​​sol. Senest har Phoenix vist sig at være et ideelt sted for en runde golf, uanset om det er på det højeste internationale scene eller et fly af atten huller med venner. På grund af dette, gå mange mennesker til Arizona-og Phoenix i særdeleshed-for at opleve, hvad golf anmeldelser er rablende om i løbet af de seneste par år. Der er en masse golf pakke at vælge imellem, så det ville være nemt at vælge den ene ideel til dine behov.

Sådan finder du luksus golf resorts i phoenix. The legacy golf resort er en af ​​premieren luksus golf resorts i området.
Sådan finder du luksus golf resorts i phoenix. The legacy golf resort er en af ​​premieren luksus golf resorts i området.

Denne golfbane registreringsdatabasen indeholder en omfattende liste af luksus golf resorts, der er i og omkring området Phoenix. Her er de få standouts fra listen.

  • The Legacy Golf Resort er en af ​​premieren luksus golf resorts i området. Ejendommen har mexicansk-inspirerede villaer samt en henslængt klubhus, der antyder den koloniale fortid i Arizona. Banen har 18 huller, der ville helt sikkert lokke vacationers, uanset erfarne eksperter eller begyndelsen golfspillere. Der er også andre faciliteter såsom luksusvillaer for gæster, swimmingpools, tennisbaner, en spa og en fuld flåde af golf carts klar til at servicere lånere. Det greens gebyr er meget overskueligt og starter og 75€.
  • The Arizona Country Club bryster sig i at være et sted, hvor hele familien kunne bo og nyde. Golfbanen har eksisteret siden 1940'erne, og spille kurset fra den sorte tee er en af ​​de mest udfordrende opgaver i hele Arizona, ifølge de fleste Golf Course. Bortset fra golfbanen, er der også faciliteter såsom en menneskeskabt sø, hvor familier kan gå fiskeri og sejlads. Klubben er også vært for andre aktiviteter som udendørs fotografering og svømning i landet klubbens udsøgte pools. Maden er også ry for at være fremragende. De bedste steaks og ribben kommer ud af de hellige køkkener i Arizona Country Clubs grill restauranter.
  • Løbeild Golf Park roser sig i at have golfbaner designet af to af de største spillere nogensinde: Nick Palmer og Nick Faldo. Som man kunne forvente, at priserne for disse kurser er ganske stejl på grund af investeringen Golf Park brugt til at få kurser designet af disse to greats. At imødekomme de forskelle i dygtighed, der er fem tee kasser at vælge imellem. De mest uerfarne golfspillere skulle prøve tee off fra teestedet tættest på hullet. Den grønne afgift for denne særlige par af golfbaner i området fra 110€ til omkring 150€.

Golf er ikke bare et spil af dygtighed og udholdenhed

Golf er ikke bare et spil af dygtighed og udholdenhed. Det er også et spil, hvor spillerne kan slappe af og endda gøre forretningsaftaler og diskussioner med kolleger entusiaster. Luksus golf resorts meste tjene denne niche-disse resorts appellerer til personer, der har en smag for de finere ting i livet, herunder de greens, de spiller på.