O2s

Sådan finder du den perfekte trail løbesko

Det er en væsentlig forberedelse til hver trail runner at vælge den perfekte par sko. Det kan definere din præstation og komfort i løbet af din rejse. Intet ville være mere tilfredsstillende end at have det perfekte par med dig, mens du tackler alle sti med lethed. Ligeledes er der intet er mere smertefuldt end en betændt akillessene eller en sort toenail. At finde den perfekte trail løbesko er en vigtig opgave, at du aldrig kan tage for givet. Her er hvordan du får din perfekt pasform:

  • Kom til butikken klar. Ved køb dit par, er det klogt at komme i person. På denne måde kan du være sikker på, at pasformen er korrekte. Bær den tilsvarende par sokker, som du har forudbestemt til at bære med parret du er ved at købe. Det er tilrådeligt at have dine fittings engang i eftermiddag. Fødder svulmer med stress og brug. Dine fødder er blevet godt brugt af eftermiddagen tid, hvilket giver en ydelse bør dine fødder svulmer, mens du sporer sporet.
  • Vær åben for forskellige mærker. Du har måske en forudindtaget mening om et bestemt mærke, som du kan lide. Men da finde det perfekte par er afgørende, er det meget klogt for dig at være åben over for andre mærker muligheder på markedet. Der er mærker, som du kan have foretrukket for sportssko eller formelle sko, men der er ingen garanti for, at disse mærker har mestret produktion af trail løbesko. Forsøger ud flere mærker kan tillade dig at finde en mere overlegen montering selvom størrelser er stort set de samme.
  • Vælge efter hvilken type spor, du har til hensigt at køre. Dette vil give værdifulde oplysninger om mængden af trækkraft dine sko skal have. En robust bjerg terræn vil kræve mere trækkraft fra dine sko til at holde dig konstant gennem de meget meget robuste stier. Tricket her er på udkig efter lapperne på den nederste del af skoen. Normalt bredere knaster giver mere stabilitet. På den anden side kan vel slidte snavs stier ikke kræve den bedste trækkraft.
  • Fokus på beskyttelse, ikke på design. Selvfølgelig, du ønsker at se godt ud i din trail løbesko. Dog kan det gavne dig mere at fokusere på, hvad par sko kan tilbyde i form af mund beskyttelse, snarere end dets stilistiske kvaliteter. Der er særlige indbyggede funktioner, du nødt til at være sikker på, at din valgte par før har der eventuelt køb. Disse beskyttende funktioner er designet til at holde skade din fod i skak, selv hvis du står meget ru trail betingelser. Kig efter den plastik svangstøtte samt gummi trim på bunden af ​​skoen.
  • Har den rigtige mængde af ventilation. Udviklingen på løbesko i dag er så meget åndbarhed som muligt. Dette er især tilfældet med løbesko designet til fortov og løbebånd løb. Men ikke det samme gælder med trail løbesko. Husk, du er at beskæftige sig med et ujævnt terræn, der er rigeligt i støv og snavs. Åndbarhed kan gå imod beskyttelse. Sørg for at finde den rette balance mellem de to i at købe dine trail løbesko. Det er vigtigt, at du ikke kun vil være fortrolig med ventilation, men også forsvarligt beskyttet mod udefrakommende elementer i den ru trail.


Sådan finder du den perfekte trail løbesko. Kom til butikken klar.
Sådan finder du den perfekte trail løbesko. Kom til butikken klar.

At have den perfekte par sko vil tillade dig at nyde hvert spor, du ønsker at søge. Din nydelse vil ikke kun komme fra den fremragende præstation, du kan levere, men også fra komfort og beskyttelse du kan give dine fødder.