O2s

Sådan finder du de bedste mobile hold Adventuresports

Ud på en rejse for team Adventuresports gøres bedst, hvis du har dine modeller til at se op til. Mobile hold har taget en bestemt smag i disse adventure sport, da de viser, at teknologien er ingen undskyldning for at undlade at komme til kanten af ​​fremragende sportsånd. Den bedste mobile hold i adventure sport kan give dig et indblik eller to i forbindelse med udarbejdelsen dine egne eventyr sportshold, uanset om du er i dit hjem eller andet sted i England, hvor rejsehold eventyr er mest fejret. De bedste hold er ikke alle mobile, da de mest fremragende spillere ikke udelukkende kommer fra rent mobile felter.

  1. Gerolsteiner Team. En tysk husstand navn i flaskevand levering og team adventure sport, har Gerolsteiner ikke bare blive en efterspurgt gruppe, men de er også et brand! De sponsorerer Deutschland turisme indsats, blandt mange andre ting. Gerolsteiner er virkelig en af ​​de mest imponerende, når det kommer til lang slægt af poster i teamets adventure sport.
  2. Team Columbia HTC. Også kendt af mange som Team Telekom i begyndelsen af ​​1990 er, de er nu mere populær som Team High Road. De havde ydmyge start i 1991, men nu er de allerede etableret som en menneskemængde favorit. Ud over dette har de et rigt repertoire af fysiolog, atleter og ledere i deres fold. På trods af de skandaler i fortiden, er de stadig forpligtet til at fremme god sportsånd med hård beslutsomhed for succes.
  3. Team Astana. En anden lige så fremadskridende hold er Team Astana. De fleste af deres spillere er af topnotch kaliber i den seneste Tour de France. De er i øjeblikket dominerer verden af ​​cykling med deres imponerende sweep af hold vinder.
  4. Francaise des Jeux. Ikke at forveksle med lotteri (som er dens sponsor), dette cykelhold er en af ​​de sene bloomers men også lige værd at kigge på i verden af ​​cykling sport.
  5. Garmin. Fra Europa har dette hold allerede genereret en masse støtte fra forskellige fans af Tour de France. Individer af Garmin holdet er mest tilbøjelige til at blive fremhævet, bl.a. Travis Meyer og Cameron Meyer.
  6. Caisse d'Epargne. Langvarige ledelse gør Caisse d'Epargne at opretholde en af ​​de mest eftertragtede slots på cykling industrien. De er en af ​​de bedste i verden og er i stand til at skabe deres egen anstændigt liste over rekorder feats, hvoraf den seneste, der er i 2005.

Sådan finder du de bedste mobile hold adventuresports. Caisse d'epargne.
Sådan finder du de bedste mobile hold adventuresports. Caisse d'epargne.

Du kan ikke være i stand til at finde meget fra den mobile hjemmeside, men du vil få en masse fra mobile sport orienterede sider. At finde den billigste mobiltelefon vil ikke nødvendigvis lander du med de nødvendige oplysninger, du har brug for på holdet adventure hold. Tour de France dækning af Steephill kan give dig alle de skemaer, du har brug for at du vil være i stand til at følge de racer af dine favorit hold i rejsehold adventure sport kategori. Dette 3.500 km løb er dødsforagtende med alle terrængående udfordringer de franske bjerge og projektkonkurrencen af ​​udholdenhed mellem de bedste spillere.