O2s

Sådan finder du de bedste bryllupsrejse destinationer

Tillykke! Efter måneders planlægning

Tillykke! Efter måneders planlægning, er den store dag næsten her. Når alle planlægningen er afsluttet, og når du går ned ad kirkegulvet, vil du besøge med venner, før de forlader på et spændende eventyr - din bryllupsrejse.

Fra Fransk Polynesien til Fiji til Sydafrika, er der tusindvis af steder at besøge med din nye ægtefælle. Med lidt forskning, kan du vælge din perfekte bryllupsrejse destination, så du kan huske de første nætter i gift liv for evigt.

  1. Weddingchannel.com: The Wedding Channel har alle de oplysninger du behøver for at planlægge din perfekte bryllupsrejse. Du kan forskning alle de mest populære bryllupsrejse destinationer samt de mest populære strande og resorts. Derudover har de en bryllupsrejse planlægning tjekliste, så du vil vide lige hvad du skal gøre, og hvornår du skal gøre det.
  2. Travelchannel.com: Med information om destinationer rundt om i verden, er Travel Channel en stor ressource. De tilbyder også en række lister over top bryllupsrejse destinationer med omfattende information om hver.
  3. Honeymoonoutlet.com: The Honeymoon Outlet er en sjov og informativ hjemmeside. Du kan finde bryllupsrejser ved at gøre mange typer af søgninger. Du kan endda vælge din bryllupsrejse stil (Luxury Lover, Adventure Seeker, Champion of Leisure, Sun Disciple, Sightseeing ekstremistiske, Entertainment Devotee, eller Food Aficionado) og modtage en liste over de perfekte bryllupsrejse placeringer til din stil.
  4. Magasiner: Brides, Modern Bride, og Brude Guide er blot nogle af de store bryllup magasiner, der tilbyder en lang række forslag på bryllupsrejse destinationer. Nogle gange er de endda holde læser undersøgelser og skrive stykker på de mest populære og mest trendy bryllupsrejse destinationer.
  5. Tal med venner: Når du planlægger din bryllupsrejse, tale med dine venner. Hvis de ikke har haft en bryllupsrejse endnu, har de sandsynligvis haft venner, som har været på bryllupsrejser. Du kan lære om de bedste og værste oplevelser fra den mest pålidelige kilde - andre feriegæster.
  6. Top hot spots: Hvis du bare ikke kan beslutte, så prøv en af disse klassiske bryllupsrejse hot spots: strandene i Hawaii, billig Mexico, smukke Fiji, voksne resorts i Jamaica, laid-back Costa Rica, eller afslappende St. Lucia. Nogle af de up-and-coming kandidater omfatter frodige italienske landskab, den eventyrlystne land New Zealand, varmt og solrigt Australien, det antikke Grækenland og dets sexede øer, og tropiske Bali.

Sådan finder du de bedste bryllupsrejse destinationer. Tillykke! efter måneders planlægning.
Sådan finder du de bedste bryllupsrejse destinationer. Tillykke! efter måneders planlægning.

Sørg for at give din bryllupsrejse planer mindste en del af din tid som du begynder at planlægge dit bryllup. Du kan som regel finde de bedste tilbud, hvis du planlægger fire til seks måneder i forvejen. Prøv websteder som Travelocity.com , Expedia.com , og Papastravel.com for gode tilbud. Hvis du er meget eventyrlysten, kan du altid vente til sidste øjeblik, finde en utrolig sidste minut deal, og afværge på dit nye eventyr med den du elsker.