O2s

Sådan finder du de bedste 10 US golf resorts

Hvis du er en golfspiller

Hvis du er en golfspiller, har du sikkert har arbejdet ud, forsøger at få fysisk fit og forberede det længe ventede ferie. Efter de lange dage i den arbejdsdygtige den daglige trummerum, er der ikke noget bedre end en weekend af afslapning på greens. Her er de bedste steder i USA, at enhver golfspiller burde besøge.

  1. Pebble Beach Golf Resort - ligger i Pebble Beach, Californien med sin 18-hullers golfbane, den udvej giver dig en udsigt over havet.
  2. Brandon Dunes Resort - ligger i Brandon, Oregon, denne beach resort er en skotsk inspireret golfbane. Det er det perfekte tilflugtssted for dig og dine golf partnere. Private hytter og fire-værelses suiter, der tilbydes af denne fjernbetjening Southern Oregon resort.
  3. Den europæiske Club - Dette feriested er beliggende i Kohler, Wisconsin. Det tilbyder fire fantastiske golfbaner, herunder den fabelagtige Whistling strædet, som gav Wisconsin et vartegn på kortet for golfture. Et ophold på Midtvesten top luksushotel giver dig den mest tiltrængt pause og afslapning, med fem-stjernede værelser og faciliteter.
  4. Sea Island, Cloister and Lodge - Beliggende i Sea Island, Georgia, er denne golf resort fint designet og udviklet af to velkendte golfspillere, Davis Kærlighed III og Tom Fazio. Denne udvej tilbyder et strejf af spansk-Middelhavs luksushotel indkvartering og faciliteter.
  5. The Greenbrier - Webstedet er i White Sulphur Springs, West Virginia. Det fungerede som vært for en Ryder Cup og en Solheim Cup Golf Open. Kurset har en lang liste af udendørs sjove aktiviteter såsom falkejagt og ridning, bortset fra de sædvanlige fritidsaktiviteter.
  6. Pinehurst Resort - Pinehurst, North Carolina tilbyder tre kroer: The Manor, Holly Inn og den elegante Carolina. Kurset indeholder også en spa beliggende på deres Sportsman s lodge.
  7. Four Seasons Resort Hualalai - Beliggende på Big Island of Hawaii, havde Jack Nicklaus en hånd i udviklingen af ​​golfbanen. Feriestedet tilbyder en autentisk Hawaii stemning, med en fredelig og eksotisk 18 hullers golfbane, og masser af sjove aktiviteter for børn.
  8. Four Seasons Resort Lana'i at Manele Bay - Fundet i Lanai, Hawaii, dette resort bærer et naturligt trimmet og designet golfbane med en panoramisk udsigt over Stillehavet. Det tilbyder all-Hawaii hytter og hytter til gæst indkvartering.
  9. The Homestead - Denne udvej er placeret i Hot Springs, Virginia. Det er den ældste tee i USA og især dragende i løbet af efteråret. Andre end de sædvanlige bekvemmeligheder af et luksushotel, Homestead tilbyder underholdning musik fra deres orkester spille hver aften på deres formelle spisestue.
  10. The Boulders - Denne udvej findes i Carefree, Arizona, blev designet af Jay maurisk. Det er en mesterskabsbane i boulder-oversået udseendet af Sonora ørkenlandskab.

Sådan finder du de bedste 10 US golf resorts. Brandon dunes resort - ligger i brandon.
Sådan finder du de bedste 10 US golf resorts. Brandon dunes resort - ligger i brandon.

Rejsebureauer og golfture tilbyder specifikke golf resorts anmeldelser for nogle af disse destinationer, især dem, der er godkendt som en golf pakke. Enhver golf pakke vil normalt tilbyde klassiske Værelset opholdsrum, ubegrænset brug af golfbanen, ubegrænset brug af driving range, avancerede tee tid forbehold og velkomstfaciliteter. For at nævne et par rejsebureauer, der har tour pakker til den ovenfor citerede kurser er Austin golfpakker, Destin golf ferier, Las Vegas Golf ture og ferier, Orlando golfpakker, Myrtle Beach feriesteder og golfpakker, Palm Springs Golf ferier, Miami feriesteder og golfpakker og Alabama golf ferier. Alle disse tilbyder ture, pakkerejser og golfpakker med procentsatser varierende fra 75€ op til 275€ per person, på en per-dag indkvartering basis. Enhver af disse kan bare være din kop tee.