O2s

Sådan finder du bykort

For at sikre at du har en stress-fri og fornøjelig tid

For at sikre at du har en stress-fri og fornøjelig tid, mens du besøger en ny by, er det vigtigt at medbringe eller afhente et bykort i starten af ​​turen. Bykort kan ofte findes gratis og kan indeholde alle de oplysninger, du har brug for, når parret med en god guidebog. Boghandlere sælger bykort, som er mere detaljeret og omfattende i forhold til deres frie modstykker. Anført nedenfor er nogle muligheder, når de søger et bykort.

Hvordan finder man et gratis bykort: I byer, der ser mange turister, kort til byen ofte leveres uden beregning. Jeg har fundet dette at være særligt sandt i mange byer uden for Europa. Der er et par steder at holde øje med gratis bykort.

  1. Efter ankomsten til en by fra enten lufthavnen eller togstationen, er det en god idé at holde øje med stande eller kiosker holder gratis kort. Mange gange gratis guider er også for turister, og disse kan indeholde kort så godt. Lufthavne og togstationer kan også have en turist myndighed eller turisme counter, hvor disse emner kan findes sammen med andre nyttige oplysninger.
  2. Gratis bykort kan også findes i turistkontorer og turistinformation centre inde i byen. Normalt sådanne kontorer er placeret tæt på turiststeder for nem adgang. For eksempel har San Francisco en turistinformation center tæt på centrum, sammen med en kiosk i Union Square. På disse kontorer, kan gratis bykort og guider findes langs med rabat tiltrækning billetter mv
  3. En hurtig søgning på internettet kan også give gratis bykort. Mange byer giver kort på deres officielle by hjemmeside eller deres besøgende centret hjemmeside. Et andet eksempel for San Francisco er www.sfvisitor.org , som indeholder et væld af turistinformation sammen med mange gratis printable kort. Den velkendte kort selskab, Rand McNally , tilbyder også gratis printable kort over byer i Europa.
  4. Den europæiske Automobile Association er en fremragende ressource for gratis kort, især hvis du kører til og omkring din destination. Hvis du er medlem, er det en god idé at gå til en AAA kontor eller deres hjemmeside for at se, hvad der tilbydes.


Hvordan til at købe et bykort: Hvis du bor i en by for en smule længere eller har planer om at køre i byen og dens omgivelser, kan det være en god idé at købe et kort over byen. Disse kort kan findes i boghandlere og online, samt i butikker tæt på de store turistattraktioner i en by.

  1. Hvis du kører i byen, vil du sandsynligvis nødt til at købe en gade atlas eller et kort med detaljerede gader og indicies. Rand McNally har mange muligheder for vejkort og vej atlas.
  2. Mange kendte rejse rejsehåndbøger også offentliggøre laminerede rejser kort til at gå sammen med deres bøger. For eksempel Lonely planet sælger bykort, som gør Rough Guides . Disse kort omfatter bivirkninger kasser med offentlige transportruter og kort og påpege de vigtigste turistattraktioner i hver by. Berlitz sælger By GuideMaps, der indeholder kort sammen med en kort rejseguide af byen. Alle disse kan købes online på deres selskab websites, i en lokal boghandel, eller på på www.amazon.com . Rough Guides sælger også interaktive bykort som du kan downloade til din PDA eller bærbare computer til et mindre gebyr.

Sådan finder du bykort. Efter ankomsten til en by fra enten lufthavnen eller togstationen.
Sådan finder du bykort. Efter ankomsten til en by fra enten lufthavnen eller togstationen.