O2s

Sådan finder du brugerdefinerede snowboard klistermærker

Snowboards ser måde køligere

Snowboards ser måde køligere, hvis trendy og slanke klistermærkedesign er pudset på dem. Selvfølgelig, hvis du er en seriøs snowboarder, ville du ønsker at vedhæfte klistermærker med logoer og designs af snowboard mærker og resorts. Du kan vælge at gå en anden vej ved at få nogle klistermærker der viser farverige og unikke designs til at gøre kolleger snowboardere misundelig på dit bord. Finde en passende klistermærke til dit bord er forholdsvis let. Her er nogle tips til at starte søgningen.

Sådan finder du brugerdefinerede snowboard klistermærker. Kontakt snowboard producenten.
Sådan finder du brugerdefinerede snowboard klistermærker. Kontakt snowboard producenten.

Kontakt snowboard producenten. Den nemmeste måde at få fat i klistermærker af en bestemt snowboard producent eller mærke vil være at komme i kontakt med dem og spørge. Hvis virksomheden har en hjemmeside, søge efter den på internettet og besøge det. Nogle af disse hjemmesider vil vise forskellige snowboard tilbehør de sælger herunder klistermærker med deres logoer og tilpassede design. Hvis webstedet giver dig mulighed for at købe disse klistermærker online, så alt hvad du skal gøre, er orden og plug i dine kreditkortoplysninger og klistermærker skulle nå dit dørtrin på ingen tid. Du kan skyde dem en e-mail undersøgelse, hvis de ikke har en online butik facilitet på deres hjemmeside. De bør reagere på din e-mail med et katalog over tilgængelige klistermærker og en liste over butikker i dit lokalområde, hvor du kan købe dem.

Kontakt udvej. På den anden side

Kontakt udvej. På den anden side, hvis du søger at erhverve klistermærker udviser visse snowboard resorts kan du ønsker at få et hold af udvej marketingafdeling at bede om klistermærkedesign de tilbyder. Nogle resorts kan endda give klistermærker væk gratis som en del af deres markedsføring og forfremmelser indsats. Besøg udvej hjemmeside og sende en forespørgsel via e-mail. Kald dem op, hvis telefonnummer er offentliggjort på hjemmesiden også.

Besøg snowboard eller sportsbutikker. Din lokale snowboard forsyning eller sport levering butik burde bære en masse forskellige klistermærker til de snowboards de sælger. Det ville være klogt at tjekke disse butikker ud for at se, om eventuelle klistermærker pique din interesse. Valgmulighederne i butikken kan være begrænset, men de bør være i stand til at bære en omfattende samling, der omfatter forskellige mærker og logoer.

Snowboards ser måde køligere. Besøg snowboard eller sportsbutikker.
Snowboards ser måde køligere. Besøg snowboard eller sportsbutikker.

Har det custom-made. Hvis du stadig har svært ved at finde den rigtige mærkat, kan du altid få din foretrukne sticker design udskrives. Besøg din lokale trykkeri og få dem til at oprette et design baseret på dine præferencer. De vil skabe en prøve for dig at se på, og hvis du godkender, kan de printe det for dig. Sørg for at kontrollere udgifterne til tjenesten, da nogle trykkerier butikker vil opkræve mere for udskrivning af nogle få klistermærker. Prisen bliver lavere, da volumen af ​​udskriften stiger så sørg for at holde dette aspekt i tankerne.

Gør det selv. Hvis du har en computer, en printer, og klistermærkepapir, så du kan vælge at oprette mærkaten selv. Du kan søge efter en designskabelon online for at bruge, eller du kan være kreativ og designe det selv med en god grafisk program som Adobe Photoshop. Når du er tilfreds med designet, klæbe mærkaten papir i printeren, og begynde at bringe mærkaten til livet.

Når du erhverve eller gøre din snowboard mærkat

Når du erhverve eller gøre din snowboard mærkat, gips det på tavlen og se folk tage en gase på din fabelagtig og trendy snowboard. Du skal dog ikke stole på mærkaten at øge din snowboarding færdigheder. Mærkaten er blot der at tilføje til kølighed, men hvis du ikke bringe det på, så vil folk bare tror, ​​at du er en simpel poser.