O2s

Sådan finder du billige togbilletter online: Amtrak og Eurorail

Leder du efter billige rejser muligheder? Togrejser er en fantastisk måde at gå, og du kan virkelig tage i landskabsfilerne uden at skulle køre, og det er ofte mere praktisk og behageligt end at flyve. Men i Europa, er det ikke altid billigere.

Sådan finder du billige togbilletter online: amtrak og eurorail. Travel i løbet af off sæsoner.
Sådan finder du billige togbilletter online: amtrak og eurorail. Travel i løbet af off sæsoner.

Europa har et udbredt jernbanesystem med nok linjer og stationer, som du kan rejse alene med tog, bør du foretrækker. I USA, dog flyselskab og bil rejser er langt mere populære, og så at finde de bedste tilbud på togbilletter er ikke altid let. Med lidt ihærdighed og planlægning, dog kan du finde gode tilbud på korte jaunts og cross-country rejser.

Her er mine tips til at finde billige togbilletter:

  • Travel i løbet af off sæsoner. Hvis du tager din spring break tidligt, eller udsætte din sommer tur i efteråret, er du mere tilbøjelige til at finde billigere togbilletter, såvel som langt bedre tilbud på logi, ture, og endda mad. Sommeren er den mest populære tid til at rejse, med fjeder en solid sekund; dette år, gå se bladene skifter i Berlin i efteråret, eller mod nord om vinteren, mens alle andre undslipper syd. Dette giver dig en bedre mulighed for virkelig at udforske de steder, du besøger, uden at skulle beskæftige sig med alle de andre turister.
  • For European Travel, tjek online mæglere som jernbane europa. Dette site fungerer som en portal for køb Eurorail og Interrail billetter, samt de nationale linjer for de fleste europæiske lande. Der er så mange gode tilbud på Europa togbilletter - de er en stor mulighed for budget rejse. Hvis du er under 26, er der altid gode tilbud til dig. Der er ofte sænket priser for grupper, og ikke rabat rejser på første klasse - nogle gange er det faktisk billigere end anden klasse, og de frynsegoder er nice samt.
  • Check out bruger review sites. Websteder som Hostel World ikke kun give programoversigter for billige logi rundt om i verden, men også hjælpe dig med at planlægge din rejse. Disse websteder opererer via brugeranmeldelser, så det er i deres bedste interesse at få dig de bedste tilbud muligt. Vidste du, at du kan få bonus for andre transportformer med dit tog passerer, samt ture og logi? Sørg for at læse det med småt! Drage fordel af disse tilbud gør for en mere spændende ferie, samt sænker den samlede pris for din togbillet.
  • For interkontinentale rejser, er Amtrak stadig din bedste satsning. Sitet tilbyder alle former for gennemløb for amerikanske statsborgere, særlige priser for internationale rejsende, og ugentlige rabatter på bestemte linjer og datoer. De ugentlige rabatter sælge ud temmelig hurtigt, selv om, så sørg for at planlægge! Ofte Amtrak tilbyder rabat koder for studerende og AAA medlemmer - kig rundt, så du kan sørge for du får den bedst billetpris muligt.
  • Brug online mæglere som travelocity. Ligesom Hostel World, er sådanne sites designet til ikke kun at finde de laveste priser muligt, men hjælpe dig med at planlægge din rejse med tilbud på logi og forlystelser samt. Disse websteder er som regel bedre for mere konventionelle former for rejser, men søger så mange steder som muligt sikrer, at du får den bedste pris.
  • Hvis alt dette forskning understreger ud af din ferie, kan du bruge et rejsebureau. Du kan søge efter tilbud på sites som rejsebureauet Specials, hvor agenter verden over post-tilbud på alle former for rejser, herunder tog. Ofte er disse tilbud er på flere dele af en tur, så du kan få din bolig dækket med din billige togbilletter. Europæiske Automobile Association medlemmer kan drage fordel af AAA rejsebureau funktion til at få gode rejsetilbud. Consulting en tredjepart er en god måde at finde pakke og gruppe tilbud, også.