O2s

Sådan finder designertekstiler

Hvis du er på udkig efter designertekstiler men har en hård tid at få nogle på grund af forbrugernes adgang begrænsninger, så er du en af ​​mange frustrerede over denne begrænsning. De fleste store virksomheder som Kravet og Duralee der producerer designer stoffer kun distribuere den udelukkende indretningsarkitekter og arkitekter. Det betyder, at du kun vil være i stand til at få adgang til disse stoffer, hvis du hyre en arkitekt eller indretningsarkitekt, der bærer disse mærker. For de fleste mennesker, der gør en masse af deres eget hjem forbedring job, er denne eksklusivitet en parodi. Heldigvis med en masse grave og forskning, er her nogle tricks, som du kan anvende til at få dine hænder på disse fabelagtige designer stoffer, uden alt for meget af en besvær.

Kig efter virksomheder, der handler i ophørte designer stoffer. Lige siden disse begrænsninger er kommet ind i lyset, har mange virksomheder begyndt at knække ud processer, der vil give dem mulighed for at give disse tilsyneladende eksklusive tekstiler til forbrugeren. Disse virksomheder bruger deres firmanavn og akkreditering til de store stof leverandører og huse til at købe stoffer, der er blevet afskaffet. Det er sagt, kan du søge efter disse virksomheder, og forsøger at købe fra dem. Gør en søgning på internettet er din bedste satsning i at lokalisere disse selskaber. Hvis du finder dem, vil du have adgang til mange stof mærker som Kravet, Thibaut og Fil. Den bedste del af denne mulighed er, at du kan købe disse stoffer til betydeligt tilbagediskonterede priser, da stofferne er blevet afskaffet. Tjek decorativefabricsdirect.com og moodfabrics.com da disse er nogle af de virksomheder, der beskæftiger sig med ophørende designer stoffer.

Kig efter virksomheder, der tilbyder stoffet ved særlig rækkefølge. Andre virksomheder har åbnet de begrænsninger, der gennemføres af disse snobbede designer mærker ved at registrere med dem og købe stoffer engros. Disse selskaber så vende rundt og sælge stoffer efter særlig ordre. Normalt er de stoffer der sælges via internettet, og når indkøbt stoffet vil blive sendt til din hoveddør. Det kun dårligt om denne idé er, at siden du er speciel bestilling stoffet, virksomheden sælger det vil lægge en tung margin over engros-og endda udsalgspris. Typisk vil en 25% margin forventes på hver ordre. Desuden vil et ikke-refunderbart depositum er forpligtet til at afgive ordren så godt. Nå, kan denne mulighed være dyrt, men du kan i det mindste få designeren stof, du ønsker, uden at skulle ansætte en indretningsarkitekt eller arkitekt. Tjek designerfabrics.ca og source4interiors.com for flere oplysninger om denne mulighed.

Uafhængige stof producenter

Sådan finder designertekstiler. Kig efter virksomheder, der handler i ophørte designer stoffer.
Sådan finder designertekstiler. Kig efter virksomheder, der handler i ophørte designer stoffer.

Uafhængige stof producenter. En anden måde at få de designer stoffer, du ønsker, uden besvær og uden ekstra udgift er ved at tjekke mindre uafhængige stof selskaber. Disse virksomheder har startet deres egen designer stof linjer til at konkurrere med den høje ende stof markedet. Kvaliteten er god, prisen er ikke dårligt, og tilgængeligheden er instant. Du kan købe gennem dem eller deres akkrediterede forhandlere. Gode ​​eksempler på disse uafhængige stof selskaber er laylagrace.org , mainecottage.com og spoonflower.com .

Hvis disse tricks ikke virker for dig, så din fallback vil være at hyre en arkitekt eller indretningsarkitekt til at bestille de stoffer for dig. Udgiften vil være langt højere, men i det mindste du er i stand til at få dine hænder på disse lækre høje ende stoffer.