O2s

Sådan finder alle baseball team logoer

Hardcore baseball fans kan sandsynligvis navngive hver baseball hold, spiller, maskot og logo i ligaen. For resten af ​​os, kan vi være clueless om hvor man skal begynde at lede efter oplysninger som dette. Uanset om du har brug for dem til en hobby, et arbejdsprojekt eller bare fordi du vil have dem, her er par forskellige måder, du kan opspore alle de europæiske baseball team logoer i Major League.

Trin 1

Besøg den store liga hjemmeside. Den nemmeste måde at finde alle de baseball team logoer er at besøge sportens officielle hjemmeside på http://www.mlb.com/ .

Trin 2

Sådan finder alle baseball team logoer. Besøg den store liga hjemmeside.
Sådan finder alle baseball team logoer. Besøg den store liga hjemmeside.

Rul til tidsplanen menu. Når du kommer til Major League Baseball hjemmeside, finde den røde værktøjslinjen øverst på siden, og se efter "planen" drop-down menu. Klik på dette. Når menuen dukker op, rulle over "Team-by-Team Schedule ', og klik på den. Du vil blive præsenteret med en hel liste over alle de baseball team logoer, samt deres forår uddannelse og regulære sæson tidsplaner.

Trin 3

Gem eller kopier baseball logo. Hvis du vil gemme logoet eller kopiere det og bruge det på din egen computer, højreklik på et logo. Vælg 'Gem billede som' og derefter vælge en placering på din computer for at gemme den til. Hvis du blot ønsker at kopiere det, skal du højreklikke på logoet og vælg 'Copy'. Så gå til det dokument, du ønsker at bruge det i, skal du højreklikke et vilkårligt sted i dokumentet, og klik på 'Indsæt'. Den baseball-logoet skal vises på dit dokument. Husk på, at disse logoer er varemærker, og naturligvis bør ikke anvendes af dig uden tilladelse. Men hvis det er alle i god sjov og ingen kommer til at blive sagsøgt ved at bryde ophavsretten og / eller bruger dem til profit, så bør det være fint at bruge nogen baseball logo, du har brug for.


Der er andre måder at finde alle de baseball logoer. Du kan logge ud en baseball bog fra dit lokale bibliotek. Bare sørg for, at det er up-to-date, og indeholder alle de nyere teams samt de opdaterede logoer for hvert hold. Du kan også kontrollere sports sektionen i din lokale avis til alle baseball team logoer, selvom disse ikke er normalt i farven. En anden mulighed for at finde baseball logos er at besøge andre hjemmesider dedikeret til europæernes foretrukne tidsfordriv. Én stor site er http://www.logoserver.com/ . Du kan finde masser af links til alle baseball-logoer på denne hjemmeside, og du bør være i stand til at finde alle baseball logo, som du har brug for, samt nogle interessante historie om baseball hold og deres logoer.