O2s

Sådan finder ABS oscar kjoler

Lide, hvad du oplevede på Oscars røde løber, men kan ikke råd til at købe en designer aften kjole? Lidt ved du, at disse kjoler kunne være til rådighed på din lokale butikker til en mere overkommelig pris, takket være den opfindsomhed af LA modedesigner Allen B Schwartz. For omkring et årti nu, har Allen B. Schwartz solgt designer Oscar kjole knockoffs. Hans mode linjer Allen B og ABS Fashions har meget lignende kjoler til dem, der findes på berømtheder i den røde løber, for en pris, som almindelige mennesker har råd til. Hvad gør hans kjoler så billige, er, at han bruger rayon i stedet for silke og kjoler er masseproduceret i stedet for at blive oprettet som one-of-a-kind. Om en måned efter Oscar Awards Ceremony, finde kjoler vej til stormagasiner. Læs om hvordan du finder ABS Oscar kjoler og ligne din favorit berømthed for bare flere hundrede dollars.

Sådan finder ABS oscar kjoler. Se de berømtheder sive ind gennem den røde løber og beslutte, hvilke berømthed kjole du bedst kan lide.
Sådan finder ABS oscar kjoler. Se de berømtheder sive ind gennem den røde løber og beslutte, hvilke berømthed kjole du bedst kan lide.

  1. Se de berømtheder sive ind gennem den røde løber og beslutte, hvilke berømthed kjole du bedst kan lide. Allen B. Schwartz og designerne hos ABS vil holde øje den røde løber så godt, men i stedet for at slappe af i deres stue, som de gør det, er de rasende skitsering kjoler og omsætte disse til mønstre. I mere end 48 timer, ville de allerede har replikeret kopier af de bedste kjoler på den Oscar røde løber.
  2. ABS replikeres ikke alle kjoler båret på den røde løber selvom, Allen B Schwartz kun vælger at genskabe seks eller otte kjoler. Det ser han foretrækker er simple elegant udseende, der vil stå sin prøve. Samtidig har de også at være ny, og ikke for opfindsomme. Så når du skal beslutte, hvilken af ​​de stjernernes kjoler, du gerne vil have for dig selv, vil du have en større chance for at se en billigere knockoff af klassiske stilarter end avant-garde stilarter. Nogle af de kendte kjoler som ABS har genskabt, er følgende:
    • Cate Blanchett er kanariefugl gul Valentino kjole. Det oprindeligt koster mindst 7470€, men ABS versionen sælger for kun 300€.
    • Charlize Theoron s Dior kjole med flæser og tog. Den oprindelige kjole blev anslået til at have kostet omkring 11.200€, men Allen B Schwartz vil sælge knockoffs for omkring 150€.
    • Renee Zellweiger hvide kjole, som blev genskabt i forskellige farver og retails for 225€ rundt.
  3. I omkring tre til fire uger fra datoen for Academy Awards Night, vil ABS Oscar kjoler fra Allen B og ABS linier til rådighed på førende stormagasiner som Bloomingdales, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, og Lord & Taylor. Du vil måske give dem et opkald og anmodning om at blive underrettet, når kjolerne er i.
  4. Oscar kjoler fra ABS kan også købes online via butikker som shopstyle.com. Dog kan det være bedre at købe kjoler på din lokale stormagasin, så du kan sikre, at pasform og snit går godt med din figur. En kjole, der kiggede bedøvelse på Jessica Alba måske ikke se så godt ud på dig, fordi du måske har en anden kropstype.