O2s

Sådan Find Top natur ture i Washington

At være i stand til at værdsætte skønheden i naturen er en af ​​de få gode ting ved livet, men det altid virker som om det er noget i fare for ikke varig, og ikke længere noget, man kan nyde gratis. Tager en pause en gang imellem for at rejse til nogle af disse pletter kan gøre dig se, hvorfor nogle mennesker bare elsker jorden, og måske også vise sig at være en god måde at genoplade batterierne og slappe af. Du kan også bringe virkelig betagende og forfriskende udsigt tilbage med dig ved at tage billeder og gemme billederne som tapet til din computer, eller indramning billederne og indarbejde dem i dit hjems indretning.

Hvis du bekymre dig om ikke at have nok tid eller penge til at uddele for ture og hoteller og sådan, kan du sikkert vælge ikke at gå ud på alle, og i stedet få din forfriskende udsigt anden hånd fra Conservancy eller naturfotografering sites. Men det er virkelig en god ide at forsøge at se nogle af disse synspunkter for dig selv, da naturen kan kun virkelig blive værdsat ved at opleve det snarere end at se det på en side eller fra din computerskærm. Luften i disse naturområder er også meget forskellig fra forurenede by luft, så bare for den friske luft alene, det er allerede værd at gå på naturen ture. Du kan slappe af i weekenden med at køre til en park i nærheden af ​​dig, eller gå til havet eller bjergsiden at lugte luften. Hvis du bor i nærheden af ​​Washington, så kan du sikkert gå til et sted som Olympic National Park for at få en masse forskellige opfattelser af naturen findes på ét sted, og til at nyde ørkenen fra mange forskellige vinkler. Du er nødt til at betale et mindre gebyr ved indgangen, men gebyret åbner parken til dig for en hel uge af naturens ture.

Sådan Find Top natur ture i Washington. HOH Rain Forest.
Sådan Find Top natur ture i Washington. HOH Rain Forest.

Det er de rigtig gode steder at planlægge dagsture i Olympic National Park:

  • HOH Rain Forest. Den Hoh Rainforest er en tempereret regnskov, hvor du kan se gigantiske træer med mos-dækket grene, og jorden er stort set dækket af bregner og andet planteliv. Dette er en af ​​de ting, der skal ses at blive værdsat.
  • Hurricane Ridge. Dette er en 45 minutters kørsel fra besøgscentret i Port Angeles. Hurricane Ridge har både sub-alpine og alpine økosystemer. Du kan nyde den bemærkelsesværdige udsigt over olympiske bjergkæden fra orkanen Ridge besøgscenter og se hele vejen til Victoria, Canada fra Victoria Overlook. Du kan også nyde Vandreture High Ridge Trail. Der er også nogle vidunderlige udsigt venter i Hurricane Hill, hvor du måske glimt hjorte, bjerggeder eller endda bjørne.
  • Rialto Beach. Du kan klatre strand logs, kam stranden og bare nyde den rolige landskab, der strækker sig flere miles.
  • Vandfald. Nogle af landskabet du kan nyde i Olympic National Park er Madison Falls, Marymere Falls, laks Cascades, hvor du kan se laks hoppe mod strømmen af ​​vandfaldene, og den fantastiske Sol Duc Falls. Du kan også nyde udsigten over kysten af ​​Lake Crescent mens kørsel fra ét sted til et andet.