O2s

Sådan ferie på Atlantis Resort

På mindre end en time med fly fra Miami eller Ft

På mindre end en time med fly fra Miami eller Ft. Lauderdale, vil du finde Paradise (Island, der er). Hvad betyder Paradise holde? En ferie på Atlantis Resort er svaret. Du får stranden, surf og flora blandet med slanke moderne design af en gammel metropol. Faux ruiner er forankret i hele interiører og udendørsbrug.

Planlægge en ferie på Atlantis Resort i en af ​​de fem bygninger på ejendommen. Alle deluxe værelser vil være velindrettede og tilbyder billedet perfekt synspunkter med de bedste hotel toiletartikler. For dem der gerne familie stil levende, derefter overveje den nyeste bygning, Reef Atlantis. The Reef tilbyder fuld køkken faciliteter i rummelige værelser. Høflighed rumfærger er på hånden for dem, der har brug for hjælp at komme rundt i byen.

Voksne kan nyde et væld af tilbud

Voksne kan nyde et væld af tilbud. Mandara Spa tilbyder en omfattende menu af tjenester for dit velbefindende i luksuriøse omgivelser. Besøg den travle casino på et tidspunkt i din ferie på Atlantis Resort. Over tusind slots spænder fra en krone og opefter er tilgængelige. Der er borde også præsentere hasardspil, herunder Black Jack, Craps, Roulette og Caribbean Stud Poker.

Sådan ferie på Atlantis Resort. På mindre end en time med fly fra Miami eller Ft.
Sådan ferie på Atlantis Resort. På mindre end en time med fly fra Miami eller Ft.

Dine børn kan deltage i alderssvarende aktiviteter i on-site lejr. Ingen er udeladt med en ferie på Atlantis Resort. Puljer og ocean er så godt som det bliver. Hele familien vil begejstre de mange vandrutsjebaner og en doven flod tur. Gratis chaiselonger er overalt, med medarbejdere leverer et nyt håndklæde efter din svømmetur. Efter solnedgang er store screen film vist bassinkanten, komplet med popcorn.

Entydigt forskellige

Entydigt forskellige, de menneskeskabte laguner rumme over 150 arter af havet liv i naturlige habitat. Tag en daglig spadseretur gennem undersøiske tunneler indfører nærbillede visninger af din marine favoritter, herunder hajer. Deltag i fiskefoder i løbet af dagen.

Spisemuligheder til rådighed med en ferie på Atlantis Resort er skræddersyet til individuelle smag. Der er femogtyve alternativer, der spænder fra gourmet med ekstraordinær atmosfære til chic afslappet og fastfood. Desværre, for at opleve hver en, bliver du nødt til at forlænge dit ophold. Nogle af de spisefaciliteter kan være bekendt til dig fra stateside.

  • Den berømte 'Iron Chef' Bobby Flays 'Mesa Grill er en populær spise oplevelse.
  • Johnny Rockets er en, der er sikker på at behage børnene.
  • Den berømte italienske spisested, Carmines tilbyder gigantiske portioner af fødevarer tjente familie stil.

Voksne kan nyde et væld af tilbud. Entydigt forskellige.
Voksne kan nyde et væld af tilbud. Entydigt forskellige.

En ferie på Atlantis Resort tilbyder muligheder for alles budget og livsstil. Begynd at planlægge dit besøg nu.