O2s

Sådan ferie og rejser til Den Dominikanske Republik i sikkerhed

Alle os ønsker at gå på en ferie og rejser til forskellige steder

Alle os ønsker at gå på en ferie og rejser til forskellige steder. Men hvis du ønsker at gøre dette, skal du sørge for, at du rejser sikkert og at du er udstyret med alle de nødvendige ting. Tilbringe din ferie i Den Dominikanske Republik vil føles som en drøm for dig, på grund af sin skønhed, dets venlige indbyggere, betagende strande, og kulturel mangfoldighed.

Sådan ferie og rejser til Den Dominikanske Republik i sikkerhed. Mobiltelefon dækning.
Sådan ferie og rejser til Den Dominikanske Republik i sikkerhed. Mobiltelefon dækning.

Det ville være bedre, hvis du er fortrolig med baggrunden for dette land. Det vil hjælpe dig en masse, mens du er på din ferie. For at du kan nyde din rejse til Den Dominikanske Republik (ellers kendt som Republica Dominicana), her er nogle tips om, hvordan du kan få rømningen af ​​dine drømme, mens rejser i sikkerhed.

  • Pas: Før forberede din rejse til Den Dominikanske Republik, bør du sikre dig, at du har din gyldigt pas, som vil fungere som din indrejse i landet. Hvis du ikke har en endnu, kan du ansøge om det.
Department of State, siger, at i gennemsnit vil et pas skal behandles i omkring fire til seks uger. Men hvis du kommer til at gælde i en travl sæson, vil de blive at du skal vente mindst ti uger. På den anden side, kan du også betale mere for at haste behandlingen af ​​dit pas. Hvis du allerede har en, bør du huske på, at et pas skal fornys seks måneder før dens udløbsdato.
  • Korrekt tøj: Temperaturen i Den Dominikanske Republik er 78-88 F. Det betyder, at du skal pakke tøj, der er let og behagelig at bære under en varm vejr. Glem ikke at medbringe en hat, sandaler, solbriller og solcreme for at beskytte dig selv mod solen. Varmen kan være meget intens, at du kan føle som om solen er lige i nærheden af ​​dig. Brug solcreme, der indeholder mindst SPF 30 for at beskytte din hud mod solskoldning. Anvend det på de udsatte områder hver time.
  • Valuta: Den Dominikanske Republik benytter Peso som sin valuta. Dog kan den amerikanske dollar bruges næsten overalt. Må ikke bekymre dig om valutakursen, fordi det er meget gunstigt for USA
Ikke desto mindre ville det være bedre, hvis du ikke bringe en masse kontanter. Det vil være mere ideelt at bruge en rejsecheck og større kreditkort. Du bør også forberede små sedler, som du vil give et tip. I dette land, er du forventes at give tips til de tjenester, de yder.
  • Mobiltelefon dækning: Hvis du vil bringe din mobiltelefon med dig på denne rejse, skal du først kontrollere, om Den Dominikanske Republik tilbyder dækning for din telefon. Hvis de gør, så spørg hvis du har brug for at opgradere eller konvertere din mobiltelefon for at modtage opkald og sms'er, mens du er i landet.

Du skal vise din påskønnelse til de mennesker, der hjælper dig i landet. Sørg for at du kender nogle fælles spansk sætninger. Folk der vil sætte stor pris på det, hvis du prøver at tale deres sprog. Gå ud og nyd din ferie!