O2s

Sådan får udstyr til bullet støbning

Shooting er en sport, der tester din præcision og hastighed i at ramme dit mål med brug af skydevåben som luft pistoler og skydevåben. Hunters også bruge kanoner i jagt. Bullets bruges i kanoner at ramme målet. Nogle mennesker, der er i skydning og jagt kaster deres kugler. Casting kugler skal ske med ekstra pleje og sikkerhed, som du vil blive smelte metaller, og du skal arbejde med bly. Bly kan forårsage kræft og fosterskader. Give sikkerhed din første prioritet i at støbe kugler. Der er forskellige butikker, der sælger casting udstyr. Der er hjemmesider, som du kan søge online for at få oplysninger om det udstyr, du vil bruge, eller du kan gå til en butik sælger dette udstyr i nærheden af ​​dig. Nogle skytter og jægere også sælge bullet støbning udstyr.

For at få din kugle støbning udstyr, skal du følge nedenstående trin:

  • Den første udstyr, som du har brug for i bullet støbning er en smeltedigel. Dette er en beholder, hvor du vil smelte det stof, du vil bruge i støbning kugler. Du kan bruge en el eller gas smeltedigel.
  • Den næste udstyr, du har brug for at komme til støbning din kugle er en god slev. Dette er en beholder, der anvendes til transport og hæld din smeltet metal eller fører til de stående forme. Du har brug for at få en støbeske, der er resistent over for varme, skal det være stærk og bør ikke knækker let, når det indeholder din smeltet bly og skal varmeisoleret, så det ikke mister varmen let for den smeltede bly og at du ikke blive brændt, når du holder håndtaget.
  • Den næste ting du behøver, er en kugle mug. En kugle formen er, hvor du hælder din smeltet føringen ved at gøre en kugle. Bullet forme findes i enkelte eller multiple forme. En enkelt kugle skimmel gør det muligt at forme blot en kugle og flere stående forme vil lade dig forme mere end 1 bullet afhængigt af antallet af rum, hvor du kan hælde din smeltet bly.
  • Nu, at du kender alt det udstyr, du har brug for at få adgang til internettet for at finde butikker, hvor du kan købe det udstyr, du har brug for. Du kan også kontakte de butikker i dit lokalområde, der sælger dette udstyr. Hvis du kender nogen, der er i skydning eller jagt, chancerne er han er også i bullet støbning. Hvis denne person har det udstyr, du har brug for, kan du bede ham om at sælge det til dig. Dette vil være billigere, da udstyret er anden hånd.


Sådan får udstyr til bullet støbning. Den første udstyr, som du har brug for i bullet støbning er en smeltedigel.
Sådan får udstyr til bullet støbning. Den første udstyr, som du har brug for i bullet støbning er en smeltedigel.

De andre ting, du har brug for at få, er sikkerhedsudstyr, som du bliver nødt til at gøre din kugle støbning sikker. En af de ting, du behøver, er en brandslukker. Da du skal smelte metaller eller bly, er du nødt til at have en brandslukker, så du kan bruge det, hvis noget går galt. Sørg for at bære sikkerhedsbriller og handsker for at beskytte dine øjne og dine hænder. Det er også bedre at bære lange ærmer skjorte til at beskytte din hud mod det stof, som du vil bruge i støbning din kugle. Når du har alt det udstyr, kan du nu begynde at støbe kugler til at bruge i din pistol til at skyde eller jagt.