O2s

Sådan får særlige flyvning for særlige situationer

En af realiteterne i at blive ældre er

En af realiteterne i at blive ældre er, at flere situationer kommer op, hvor du nødt til at rejse med kort varsel. Dette kunne være rejser for en slægtnings begravelse eller en slægtnings indlæggelse. De fleste mennesker er ikke klar over, at der er rabatter til disse typer af flyvninger. Der findes mange typer af mennesker og situationer, hvor flyselskaber tilbyder flybilletter til større rabat.

På grund af disse nødsituationer, kan nogle sidste-øjebliks-flyvninger fået på en rabat baseret på årsagen til flyvningen. Alle flyselskaber tilbyder dødsfald billetpriser - rabat flyselskab billetpriser for familiemedlemmerne til at rejse til en døende slægtning eller til en begravelse. Selvfølgelig, hvis du ikke har en særlig situation selv du kan stadig få en rabat eller dramatisk forbedret hastighed ved hjælp af de tips, der findes i flybilletter hemmeligheder afsløret.

Sådan får særlige flyvning for særlige situationer. Hvis du har en slægtning, der er alvorligt syg.
Sådan får særlige flyvning for særlige situationer. Hvis du har en slægtning, der er alvorligt syg.

De rabatter for særlige situationer kan gennemsnitligt omkring 50 procent, og frequent flyer rabatter kan ofte anvendes på billig-billet. Men der er nogle oplysninger, du bliver nødt til at være parat til at give flyselskabet til at drage fordel af disse tilbagediskonterede flyvning satser.

  1. Hvis du har en slægtning, der er alvorligt syg, bliver du nødt til at give flyselskabet med oplysninger om den person, deres læge, og hospitalet eller pleje facilitet. Du vil også nødt til at give oplysninger om dit forhold til den person, så sørg for at have alle adresser og telefonnumre klar, før du ringer eller besøger tælleren billet.
  2. Hvis du har brug for at rejse til en begravelse, er andre oplysninger, der kræves for at opnå dødsfald satser. Du bliver nødt til at give oplysninger om den afdøde, dato og sted for tjenesten, og kontaktoplysninger for begravelse hjem, herunder adresse og telefonnummer. Sommetider flyselskaber vil kræve, at du køber en billet til fuld pris, og derefter vende tilbage senere med en dødsattest til at kræve refusion svarende til den rabat for dødsfald billetpriser. Du kan ofte bruge bonuspoint med disse flyvninger også.
  3. Hvis du allerede er på rejse og har brug for at vende tilbage til en nødsituation som dem vi nævnte, vil de fleste flyselskaber tillader dig at vende tilbage tidligt på en fri standby billet. Du vil dog nødt til at give alle de oplysninger, skitseret ovenfor, for at få standby billet uden omkostninger.
  4. Selvom du ikke kan være af alder endnu, mange flyselskaber tilbyder seniorer en ti procent rabat på flybilletten. Det kan ikke være den bedste deal, du kan få, afhængigt af andre faktorer, såsom hvor du flyver og årsagen til din rejse. Vi oplever, at de fleste af de store flyselskaber fjerne deres senior rabatter, fordi der er så mange af os babyboomers drage fordel af dem. På en lys tone dog de fleste af de discount flyselskaber stadig tilbyde disse rabatter.
  5. Seniorer kan også få rabat gennem interesseorganisationer Du behøver ikke at rejse med en gruppe for at få disse rabatter -. Du behøver kun at være et medlem af gruppen. Den største rabat for seniorer, er at være medlem af AARP. Disse medlemskaber kan give dig betydelige rabatter, når de køber billetter. Jeg har brugt AARP rabatter flere gange af forskellige årsager inklusive flybillet og hotel rabatter.

Udstyret med disse oplysninger, vil du være bedre forberedt til at drage fordel af de rabatter, som flyselskaber tilbyder for dem under særlige omstændigheder. Held og lykke i alle dine rejser.