O2s

Sådan får mest ud af nattelivet, når de rejser

Planlægger en ferie handler ikke kun om transport

Planlægger en ferie handler ikke kun om transport, hoteller, og hvilke seværdigheder du ønsker at se. Når du har hvilet fra dagens oplevelser, du ønsker at ramme byen og tjek det lokale natteliv. De fleste turistmål har masser af spændende natteliv at holde dig beskæftiget, men hvordan kan du vide, hvad der er hot og hvad der vil være en letdown? Her er et par ideer til at hjælpe dig med at få mest ud af det lokale natteliv, når du rejser.

Rejsepakker

Den nemmeste måde at planlægge en ferie er at bruge et rejsebureau eller en rejse hjemmeside. Hvis du bruger en af ​​disse tjenester, vil du højst sandsynligt ønsker at vælge en pakke. Mange rejsepakker omfatter muligheder for at prøve nattelivet. Der er endda natteliv feriepakker for honeymooners, polterabends eller piger nat ud eventyr.

Sådan får mest ud af nattelivet, når de rejser. Planlægger en ferie handler ikke kun om transport.
Sådan får mest ud af nattelivet, når de rejser. Planlægger en ferie handler ikke kun om transport.

Rejseguider

Hvis du er mere af en pakke op og gå slags person

Hvis du er mere af en pakke op og gå slags person, det næste bedste måde at få en perle på den lokale natteliv er at gøre lidt forskning på forhånd. Rejseguider, både på tryk og online, tilbyder et natteliv sektion. Lokale aviser online er en fantastisk måde at tjekke nattelivet ud din destination byen har at tilbyde. Lav en liste over steder og begivenheder, der ser interessant derefter gå online for at se om de har deres egne hjemmesider. De foto sektioner af natklub og koncertsted websites vil give dig en god idé af den slags crowd sted tiltrækker. En anden måde at undersøge det lokale natteliv er gennem rejse fora eller sociale medier som Facebook og Twitter.

Tale med de lokale

Hvis du er mere af en pakke op og gå slags person.
Hvis du er mere af en pakke op og gå slags person.

Hvis noget ser interessant ud i en vejledning eller online, eller måske someplace interessant fanget din opmærksomhed under dit dagtimerne rejser - en god måde at finde ud af lidt mere om det ville være at tale med din hotel portneren. Han eller hun vil have indersiden scoop på stedet og måske endda være i stand til at få dig billige billetter til en koncert eller spille. Et godt sted at møde andre turister samt locals er på cafeer. Tal med din taxachauffør, lokale handlende, og personalet på hotel - disse folk bor i området og er sikker på at vide, hvordan du kan få mest muligt ud af nattelivet deres by har at tilbyde.

Et sidste ord om sikkerhed

Samtidig med at det meste ud af din ferie omfatter oplever det lokale natteliv, så prøv at aldrig vove sig ud af dig selv. Tal til hotellet Concierge, spørg om der er nogen steder eller områder i byen, der bør undgås af turister. Når du har nået frem til en destination, hvis det bare ikke føler sig sikker derefter springe det. Din plan for at gøre mest muligt ud af nattelivet, når de rejser bør altid omfatte opholder sig så sikker.