O2s

Sådan får krydstogt tilbud på havnen

Flere og flere mennesker er at finde ud af, at de rent faktisk kan få krydstogt tilbud den dag krydstogt starter, og højre på selve havnen. Hop ind på denne vogn og find ud af hvordan du kan få krydstogt tilbud på havnen:

Sådan får krydstogt tilbud på havnen. Book et værelse, som du er tilfreds med.
Sådan får krydstogt tilbud på havnen. Book et værelse, som du er tilfreds med.

  1. Book et værelse, som du er tilfreds med. Okay, selvom du er opsat på at tage dine chancer på at score bedre værelser til bedre priser i sidste øjeblik, er der stadig den mulighed, at du ikke vil tilegne sig det rum, du ønsker. Efter alt, er der mange mennesker, der tager denne form for chance. Det er derfor så meget som muligt, bør du bestille det rum, som du vil være glad for at have hele varigheden af ​​krydstogtet, og hvis du får en bedre aftale, og derefter overveje dette en ekstra bonus.
  2. Gå til havnen tidligt. Det er meget vigtigt, at du får et forspring og ankomme til havnen før de andre folk gør. Denne måde, ville du være en af ​​de første til at score værelse opgraderinger hvis nogen er tilgængelige. For at gøre dette, kan du booke et hotelværelse lige i nærheden af ​​havnen mindst en dag før starten på cruise. Eller kunne du ankommer på samme dag, men du skal tage din egen transport til havnen og ikke gå med cruise-delegeret bus.
  3. Medbring et kreditkort. Vær forberedt med dine kreditkort og kontanter, så du hurtigt kan få fat i alle tilgængelige krydstogt tilbud. Der er ikke noget mere irriterende end at skulle forpasse chancen ved en hel del, bare fordi du har glemt at bringe dine kreditkort med dig.
  4. Vide, hvor man spørge. Undgå fælles tendens kø hvor alle andre er på vej hen. Sørg for, at du specifikt spørge, hvor du kan tilmelde dig krydstogt tilbud. Det er fordi selvom det er muligt at spørge om der er nogen tilgængelige tilbud lige ved check-in skranken, kan nogle krydstogtskibe har deres programoversigter på vejlederens skrivebord. Pointen er, du bør vide hvor de skal gå.
  5. Sørg for at du er på venteliste. Hvis der ikke var tilgængelige tilbud, når du forhørte sig ved havnen, så sørg for at de tilmelder dig op i deres venteliste. Denne måde, vil du være en af ​​de første, der overvejes, hvis en mulighed åbner. Og blive opmuntret af den omstændighed, at en masse af sådanne muligheder har åbne op. Det er fordi mange andre kunder kunne have aflyst i sidste øjeblik, eller nogle andre kunder med bedre værelser end du kunne have scoret en opgradering af deres egne.
  6. Spørg efter du bord på skibet. Når du har bordede skibet, tror ikke, at dine chancer er overstået. Tal med purser og lad ham vide om din interesse i at erhverve en opgradering af værelset. Der er stadig den mulighed, at en gæst reserveret på en god plads, ikke dukker op, og i så fald, ville du være i stand til at score det værelse på en meget, meget billigere pris.

Der har du det! Det er de trin

Der har du det! Det er de trin, du skal tage, hvis du ønsker at få krydstogt tilbud på havnen. Husk, at nøglen her er vedholdenhed og vide, hvem man skal tale med! Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud.