O2s

Sådan får du realtid MLB scorer

På en given dag i foråret eller sommeren, er der flere Major League baseball spil, der spilles over hele kontinentet. Du kan ikke se hver enkelt. Det er derfor, du stole på sport hjemmesider kan holde styr på Major League Baseball (MLB) scoringer for dig. Hvis du har adgang til en computer, kan du nemt få real tid, up-to-the-minut MLB scorer. Her er nogle gode sports hjemmesider, som du bør bogmærke, så du altid vil være i stand til at besøge dem for realtid MLB scorer.

Trin 1

Gå til mlb.com. For realtid MLB scoringer, bør du først prøve http://www.mlb.com/ . Det er de sport 'officielle hjemmeside, og det er pakket fuld af goodies. Du kan finde hold tidsplaner, stillinger, Playoff beslag og til tider endda rygter om kommende MLB handler. Du kan naturligvis finde MLB scorer på dette website så godt. Kopier eller skrive adressen ind i din browsers adresselinje. På den meget venstre side af websiden, vil du se en sort boks, der indeholder alle de MLB planlagt spil for dagen. Spillets starttid listen, hvis den ikke er begyndt endnu. Hvis den har, bør du være i stand til at se den aktuelle score. Eller, kan du altid surfe til 'resultattavlen' side findes i den røde værktøjslinjen øverst på skærmen. Den inning-by-inning score vil blive vist. Husk, at din side nogle gange ikke vil opdatere sig selv, hver gang score ændringer. Du er nødt til at klikke på knappen 'Opdater' for at få den nyeste real-time score information.

Trin 2

Besøg espn.com. ESPN er en stor hjemmeside for at finde up-to-the-minut Major League baseball spil scoringer. Surf til http://www.espn.com/ og vælge 'MLB' eller 'Major League Baseball' linket. Når du er der, skal du klikke på 'resultattavlen' linket på værktøjslinjen. (Hvis du har en hård tid, bare surfe direkte til http://scores.espn.go.com/mlb/scoreboard .) Du kan se real time MLB scorer angivet for den aktuelle dag, men du kan også se på resultattavlerne fra tidligere spil. Hvis du ville, kan du endda se på den tomme resultattavle for det kommende MLB spil.

Trin 3

Sådan får du realtid MLB scorer. Glem ikke at besøge CBS sports.com.
Sådan får du realtid MLB scorer. Glem ikke at besøge CBS sports.com.

Glem ikke at besøge CBS sports.com. Betragtes som en forløber, når det kommer til den aktuelle sport, http://www.cbssports.com/ er en informativ hjemmeside, der vil give dig alle de real time scores, som du tørster. Besøg hovedwebstedet og derefter surfe til 'MLB' (Major League Baseball afsnit). Når du er der, skal du vælge "resultattavlen"-linket i menuen øverst på siden. Du vil blive vist realtids MLB scorer for hver Major League Baseball spil, der spilles i både det nationale og europæiske liga. Igen, husk at opdatere din webside ofte, så du kan være sikker på din scoring oplysninger er aktuelle.