O2s

Sådan får du gratis Disneyland Resort optagelse på din fødselsdag

De fleste børn og voksne lyst til at tage til Disneyland

De fleste børn og voksne lyst til at tage til Disneyland. Det er ligesom en drøm for de fleste børn og folk, der er unge af sind. Det er nemt at få Disneyland fødselsdag gave til dig. Nedenfor er trin og vejledninger om, hvordan du får din gratis Disneyland resort optagelse på din fødselsdag.

  • Forstå Disneys gratis adgang gave til fødselsdagsmodeller. Alle kan få en én dag billet til en Disney temapark i Walt Disney World og Disneyland.
  • Tilmeld din fødselsdag. Registrer dit hele familien, hvis du ønsker. Hvis du er under 18, så spørg hjælp fra en voksen til at hjælpe dig registrere online. Du kan registrere fjerne familiemedlemmer, så de kan slutte sig til dig i din vidunderlige fødselsdagsgave.
  • Pre-registrere dit gratis entré billet, så du vil spare tid på at hente din billet, fordi gæster, der har undladt at præregistrere brug for at fuldføre deres papirarbejde på Disney Park. Hvis dine gæster har pre-register online, så de kan udskrive-out deres bekræftelse billet derhjemme og de bare nødt til at konvertere deres bekræftelse billet til Disneyland gratis billet. Du skal blot besøge Disneyland online at pre-registrere.
  • Print din bekræftelse. Du vil modtage en e-mail efter din online fødselsdag registrering. Den e-mail vil fungere som din bekræftelse.
  • Påmindelse før din fødselsdag. Disney vil minde dig via e-mail 14 dage før din fødselsdag. Udskriv påmindelse, fordi du også kan bruge det som en gratis adgang på din fødselsdag. Glem ikke, at du kun kan bruge din gratis adgang i løbet af din fødselsdag. Børn under 3 år kan automatisk skifte til Disneyland, men forberede en registrering eller et id til dem i tilfælde af nødsituationer.
  • Glem ikke at bringe dine ID'er. Sørg for, at du vil bringe dit id udover din bekræftelse. En korrekt identifikation omfatter pas, regeringen ID og kørekort. Informer dine gæster, der er under 18 år at bringe certificerede eller den originale kopi af deres fødselsattest.
  • En vidunderlig gave fra Disney. Du kan få den gave, hvis du fik en multi-dages billet, og du er en Passholder. Du skal blot registrere dig og du skal medbringe dit gratis adgang bekræftelse og din ordentlig id til vil kalde vinduer for at vælge en af ​​Disneys fantastiske gaver.
  • Opgrader din Disney billet til en mere holistisk ferie. Hvis du ønsker at bo mere end en dag i Disneyland, derefter opgradere din billet. Glem ikke at lære funktionerne i Disneyland forlystelsespark før din ferie, så du kan optimere dit ophold i Disneyland. Glem ikke at bringe kameraer og videokameraer, så du kan optage en betydningsfuld begivenhed i jeres liv.
  • Du kan bruge din gratis billet til at købe en multi-park eller en multi-dages billet. Du skal bare nødt til at tilføje nogle penge til at opgradere din billet. Den merpris afhænger af alder for hver gæst. Besøg Disneyland online, så du kan forudse eventuelle udgifter.


Sådan får du gratis disneyland resort optagelse på din fødselsdag. Tilmeld din fødselsdag.
Sådan får du gratis disneyland resort optagelse på din fødselsdag. Tilmeld din fødselsdag.

Hvis du har økonomiske problemer men du ønsker at benytte dig af en gratis billet, så skal du gøre måder, så du kan spare penge. Der er mange måder at spare penge som opholder sig i et billigere hotel, leje en bil, og spise på overkommelige restauranter.