O2s

Sådan får du et pas

Rejser i udlandet er sjovt og afslappende

Rejser i udlandet er sjovt og afslappende. Du får at se forskellige seværdigheder og opleve forskellige kulturer. Det er en hobby for nogle og en ferie for de fleste. Men rejser også har juridiske grænser. Du har brug for visse ting for at bevise at du er lovligt for internationale rejser. Formålet med pas tilkommer den nationale sikkerhed i dit hjemland og i andre lande samt. Det giver dig identitet, når du rejser i udlandet. Kom et pas er vigtig for internationale rejser og processen med at få det kræver venter i uger eller måneder, afhængigt af din rettidig indsendelse af de nødvendige krav. Hvis du er en første gang ansøger og ønsker at komme væk på svindel, her er hvordan du kan få et pas.

  • Anskaf et gyldigt bevis på din identitet eller statsborgerskab. Dette kan gøres ved at få en konsulær rapport of Birth udlandet eller en certificering af Fødsel, en Certified fødselsattest, et Certificate of statsborgerskab eller certifikat. Dette er bevis på din unionsborgerskab og er nødvendig for pas ansøgning. Hvis du ikke har nogen af ​​disse, kan du høre agenturet om hvordan vi kommer videre med pas ansøgning ved hjælp af sekundære statsborgerskab beviser.
  • Fotokopi af forsiden og bagsiden af ​​din legitimation på en hvid Letter-størrelse papir. Sørg for, at den er ren og klar. Ellers vil det ikke blive accepteret.
  • Har dit billede taget i to identiske pas størrelser. Sørg for at se normal i billedet. Bær noget afslappet eller nogle hverdagstøj. Din nuværende udseende bør svare til dit pas billede. Agenturer kræver en nyere foto taget inden for de sidste 6 måneder. Fjern eventuelle hovedbeklædning og hatte og bære din briller hvis du normalt har dem på. Hele dit ansigt skal ses op til skuldrene. Baggrunden skal være off-white eller hvid. Postkontorer og foto studier normalt kender kravene til pasbilleder så har dit foto taget af dem. Men din bedste chance er posthuset, da de er en del af regeringens og ville definitivt ved, hvad de laver.
  • Få en kopi af formular DS-11 fra en Passport Agency, accept Facility, eller internettet. Du kan udfylde formularen enten skriftligt eller edb. Bemærk, at du kun kan underskrive ansøgningsskemaet, når Accept agent fortæller dig at gøre det, og du skal også give din Social Security Number. Ansøgningen skal indsendes i person.
  • Indsend den fuldt udfyldte formular DS-11 til en Passport agentur eller accept Facility i nærheden af ​​dig. Find en nærliggende agentur eller facilitet gennem listerne eller via internettet. Give den nødvendige mængde for passet gebyrer og du er klar til at gå.


Sådan får du et pas. Anskaf et gyldigt bevis på din identitet eller statsborgerskab.
Sådan får du et pas. Anskaf et gyldigt bevis på din identitet eller statsborgerskab.

Det tager normalt omkring seks uger at få dit pas efter fuldstændig indsendelse af krav. Hvis du er i et travlt, kan du få dit pas i to uger via Expedited service mod betaling. Sørg for at dobbelttjekke den adresse, du lægger i ansøgningen kuvert med din nuværende postadresse. Kom et pas er forholdsvis nemt, hvis du har alle de fremstillede krav på hånden. Held og lykke!