O2s

Sådan får du en sort bælte

Så du har sikkert set fantastiske kampkunst stjerner som Jackie Chan og Bruce Lee, og tænkte: »Hvorfor kan jeg ikke gøre det?" Sandheden er, at alle kan blive til et sort bælte i Taekwondo. Selvom jeg må advare dig, det tager en masse tid, disciplin, hårdt arbejde og penge.

Sådan får du en sort bælte. Forstå, hvad taekwondo er.
Sådan får du en sort bælte. Forstå, hvad taekwondo er.

  1. Forstå, hvad taekwondo er: Taekwondo er en form for kampsport, der opstod i Korea. Det består af kunsten at sparke og formelle flytning af de såkaldte formularer. Taekwondo er ikke alle om at lære at kæmpe. Fighting frarådes og de lærde bevægelser er kun bruges i selvforsvar og turneringer. Gennem taekwondo, vil du lære at disciplinere dig selv, respektere dig selv og andre, og at tro på dig selv. Du vil også få loyalitet, mod, udholdenhed, selvkontrol, ære og integritet. Ud over at forbedre din holdning, også taekwondo bringer mange fysiske fordele, såsom styrke, fleksibilitet og hastighed.
  2. Vælg en skole: Der er en masse taekwondo skoler til rådighed. Sørg for at du kigge efter en med certificerede Black Belt instruktører. Vigtigste instruktører bør være en tredje grad sorte bælte eller højere, det betyder, at de ved, hvad de gør. Når du leder efter den rigtige skole, kan du ønsker at finde en, der passer til dit budget og tidsplan så godt. Min personlige mening er at blive medlem og deltage i en skole gennem den europæiske Taekwondo Association. Gennem ATA er der flere skoler i hele nationen. Som medlem med dem vil bidrage til at gøre dig let genkendes og i stand til at konkurrere i mange forskellige turneringer. Søg Ataonline at finde en skole i nærheden af dig.
  3. Den første klasse: Når du vælger en skole og tilmelde dig, vil du få et hvidt bælte og en uniform. Ja, du ligner den Peon, men det vil ikke vare for længe. Følg alle anvisninger instruktøren giver. Bow tiltræden og udtræden klasse. Altid tage sig af dine instruktører med et "Ja, Sir / Ma 'am" eller "Nej, Sir / Ma' am." Du behøver ikke at bekymre dig om ikke passer ind i din første klasse. Instruktører er hård, men bare rolig, de vil guide dig gennem den første uge, så du vil ikke blive forvirret.
  4. Forpligte dig: Som et hvidt bælte, har du cirka tre år, før du kan blive en sort bælte. Du vil bevæge sig op en serie af remme i denne rækkefølge - hvid, orange, gul, camouflage, grøn, lilla, blå, brun, rød, og til sidst sort. Hver studio varierer på deres bælte test, men forventer at teste hver to til fire måneder. Gennem hvert bånd du vil lære mere avancerede bevægelser og former. Snart vil du lære at sparre så godt. Sparring kæmper en modstander med gear på. Alt hvad du lærer hele din bælter vil forberede dig til at være en sort bælte.
  5. Sort bælte test: Tre år er gået, og du er så op til de nye hvide bælter i klassen. Husk disse dage? Hver skole adskiller sig i sin sorte bælte test. Nogle bare lade dig gå igennem de formularer, du skal vide, og du passerer. Andre, som mit atelier, gør du køre en mile to gange, slå din tid anden gang, kæmper hvad de kalder "muren" (en serie af nonstop kampe med 11 tredje grad og højere sortbælter), og derefter udføre de formularer, du skal vide, udføre en våben rutine, og bryde nogle brædder. Som jeg nævnte før, er det svært, men der er ingen bedre følelse end at bære din sorte bælte når du har fortjent det.