O2s

Sådan får du en handicapparkering opholdstilladelse i South Carolina

South Carolina spørgsmål deaktiveret parkering tilladelse (enten nummerplade eller plakat) til sine borgere med handicap. For at kvalificere sig skal en person være vidnet som havende en midlertidig eller permanent invaliditet af en autoriseret læge. Hvis du har et handicap eller har et familiemedlem, der har begrænset evnen til at gå, kan du ansøge om en handicapparkering tilladelse. Her er hvordan.

Sådan får du en handicapparkering opholdstilladelse i south carolina. Hent formularen.
Sådan får du en handicapparkering opholdstilladelse i south carolina. Hent formularen.

 • Hent formularen. Du kan få formularen fra South Carolina Department of Motor Vehicles "(SCDMVC) hjemmeside. Den form kaldes Deaktiveret Placard og License Plate Application. Print det ud og få det helt fyldt ud.
 • Udføre sektion 1. I det første afsnit i formularen, skal du identificere, om du søger en nummerplade eller et skilt. Et køretøj nummerplade er værd 15€, mens en motorcykel plade koster 10€. En deaktiveret skilt i mellemtiden koster 5€. Opslaget kan enten være midlertidig eller permanent.
 • Komplet afsnit 2. I afsnit 2, er du nødt til at levere navnet på den person med handicap. Medtag gaden adresse, postadresse, telefonnummer, postnummer og kørekort nummer eller id-nummer. Har det underskrevet.
 • Pkt. 3. § 3 skal udfyldes, hvis du søger efter en nummerplade. I dette afsnit skal du give de nødvendige oplysninger om køretøjets ejer og selve køretøjet: køretøjets identifikationsnummer, gøre, og år. Det skal også certificeret i dette afsnit, at køretøjet forbliver forsikret inden for dets registrering periode. Vær dog opmærksom på, at en nummerplade kun udstedes til et køretøj, der er ejet af den person med handicap eller af et familiemedlem bor i samme hus som den handicappede person. Køretøjets ejer skal anbringe sin underskrift i afsnit 3.
 • Har en læge komplet sektion 4. I dette afsnit vil lægen attestere, at betingelsen betegnes som et handicap, og at den handicappede er berettiget til parkeringsmulighed. Specifikt bør lægen angive, hvis en af ​​følgende til stede:

  Manglende evne til at gå 100 meter uden at føle en skærpende smerte
  Manglende evne til at gå uden hjælp fra klampe, krykke, stok, og lignende anordninger
  En lungesygdom, der begrænser mobiliteten
  Behov for en bærbar ilt
  Svær hjertesygdom
  Neurologiske, gigt, og ortopædisk tilstand, der begrænser evnen til at gå.

  Lægen skal indikere, om handicap er midlertidig (varede fra
  fire måneder til et år) eller permanent. Hans underskrift skal anbringes.

 • Mail formularen. Når du er færdig med formularen, mail det til embedet SCDMV. Adressen er:

  Udføre sektion 1. Komplet afsnit 2.
  Udføre sektion 1. Komplet afsnit 2.

  SC Department of Motor Vehicles
  PO Box 1498
  Blythewood, SC 29016-0019


Vedlæg en check eller postanvisning skal betales til SCDMV. Husk ikke at vedlægge kontanter.

Hvis du ansøger om en handicapparkering tilladelse til en virksomhed eller organisation, er du nødt til at udfylde virksomhed / organisation Disabled Placard og License Plate Application. Udføre afsnit 1 til 3. Levere oplysninger om virksomhed eller organisation og køretøjet. En handicapparkering udstedes kun til organisationer eller virksomheder, der som led i deres arbejde, transport handicappede personer.