O2s

Sådan får du en handicapparkering opholdstilladelse i alaska

Alaska spørgsmål deaktiveret parkeringstilladelser til sine beboere

Alaska spørgsmål deaktiveret parkeringstilladelser til sine beboere, der kræver særlige parkeringspladser overvejelser. De parkeringstilladelser kan tage form af en nummerplade og en plakat. En person med et midlertidigt handicap (seks måneders varighed) er udstedt et handicap skilt, mens en person med et permanent handicap har ret til en plakat og nummerplade. Her er hvordan du kan sikre den ene eller begge af dem.

 • Find ud af om du er berettiget. Du er berettiget til en handicapparkering tilladelse, hvis du opfylder de handicap definitioner af Alaska Division of Motor Vehicles (DMV). Specifikt en person er berettiget til en handicapparkering tilladelse, hvis han
  • er ikke i stand til at gå 200 meter uden at hvile
  • er ikke i stand til at gå uden støtte, såsom sukkerrør og krykke
  • oplever mobile restriktioner på grund af en lungesygdom
  • bruger en bærbar ilt
  • har en hjertesygdom med en sværhedsgrad er klassificeret som klasse III eller klasse IV
  • har walking begrænsninger på grund af visse betingelser.

  Sådan får du en handicapparkering opholdstilladelse i alaska. Find ud af om du er berettiget.
  Sådan får du en handicapparkering opholdstilladelse i alaska. Find ud af om du er berettiget.

  Din tilstand vil blive fastlagt af din læge, som også vil vidne til din berettigelse til en parkeringstilladelse.

 • Udfyld ansøgningsskemaet. Ansøgning om Handicapparkering Identification kan downloades fra DMV. Du kan også få en fra DMV kontor eller din læge kontor. Ansøgningsskemaet består af tre dele. Du skal udfylde del 1 og efterlade andre dele tom. I del 1, skal du indtaste dit navn, adresse, by, kørekort nummer, og Social Security nummer, blandt andre ting.
 • Spørg din læge til at udføre den anden del. Del 2 af ansøgningsskemaet skal udfyldes af en autoriseret læge, der praktiserer i Alaska. Det er i denne del, at han har brug for at identificere den handicap definition, der gælder for din tilstand. Han bør også angive, om dit handicap er permanent eller midlertidig. Hvis det er midlertidigt, skal han angive start-og slutdato. Bortset fra en læge, kan en kiropraktor, fodterapeut, læge assistent, og sygeplejerske praktiserende også udfylde og underskrive den anden del af formularen. Det tredje led, i mellemtiden, bør udfyldes ved en DMV ansat i en vurdering af din ansøgning.
 • Send din ansøgning Ansøgningsskemaet skal stiles til.:

  State of Alaska
  Division of Motor Vehicles
  Att: Disability Permit
  1300 W Benson Boulevard STE 200
  Anchorage AK 99503-3600

  Du behøver ikke at betale for din første parkeringstilladelse. Men der er gebyrer for de efterfølgende tilladelser.

 • Kend dine ansvarsområder. Bortset fra parkeringsmulighed, handicappede parkeringstilladelser kommer med ansvar. Hovedsagelig, parkering tilladelse er kun til dit brug. Det er ikke tilladt at låne din nummerplade eller plakat til andre. Hvis du gør dette, kan din parkering tilladelse tilbagekaldes, mens den person, der er fundet at bruge en andens parkering tilladelse vil betale en bøde på op til 375€.
 • Brug parkering tilladelse korrekt. Du skal hænge dit skilt fra bakspejlet efter parkering din bil. Et midlertidigt skilt udløber efter seks måneder, mens den permanente plakat har fem års gyldighed. Den nummerplade, i mellemtiden, bør registreres for ét køretøj.


Alaska spørgsmål deaktiveret parkeringstilladelser til sine beboere. Udfyld ansøgningsskemaet.
Alaska spørgsmål deaktiveret parkeringstilladelser til sine beboere. Udfyld ansøgningsskemaet.

For mere information om parkering tilladelse i Alaska, besøg på kontoret eller hjemmeside DMV eller ring (907) 269-5551.