O2s

Sådan får du din toget tidsplan

Togene har været en meget pålidelig måde at rejse siden opdagelsen af ​​damp-drevne motorer i det tidlige 19. århundrede. Med indførelsen af ​​hurtige transit, som er almindeligt forekommende i det urbane sæt op, har mange mennesker en følelse af en forstærket tro på togene end nogensinde før. Ikke alene ridning et tog skære transportomkostninger med mere end halvdelen, det giver også pendlere til at sætte pris på aldrig-før-set synspunkter samtidig tjener sit oprindelige formål at bevæge dig steder.

Uanset om du er en af ​​de mange mennesker, hvis arbejde eller liv afhænge af tog til transport, eller en person, der bare planlægger en tur ved hjælp af disse mekaniske Railroaders, disse tips er meget nyttigt at vende din sædvanlige togtur til en rejse at huske.

Sådan får du din toget tidsplan. Ligesom du forsøger at komme med et veltilrettelagt projekt.
Sådan får du din toget tidsplan. Ligesom du forsøger at komme med et veltilrettelagt projekt.

  1. Selvom reservation for en togbillet ikke er virkelig nødvendigt i de fleste tilfælde, da alt hvad du skal gøre er at dukke op på togstationen tælleren, købe en billet og off you go, præ-planlægning spiller en meget stor rolle, hvis du søger for en ubekymret tur. Uanset om du er alene eller sammen med din familie, hvilket gør en rejseplan skal være en primær prioritet.
  2. Ligesom du forsøger at komme med et veltilrettelagt projekt, budgettet er en meget vigtig faktor til at overveje. Afhængig af hvor du er på vej hen, kan du ønsker at afsætte midler for billetterne, mad til og fra toget, og overnatningssteder. Europæiske billetter er typisk billigere på grund af sin popularitet blandt europæerne. Med deres eget Eurorail system, kan rejsende nøjes med at bruge én billet til et sted i Europa, hvilket giver dig maksimalt kilometertal på meget minimale omkostninger.
  3. Traveling lys anbefales stadig på togture som transporterer tung bagage kan bare skade dine muskler og budget for ekstra transport gebyrer. Sørg for at du kun medbringe, hvad du har brug for og omhyggelig planlægning kan gøre dette.
  4. Sæt din forskning færdigheder til god brug ved at studere togruter, destinationer og billige pakkerejser uger før din planlagte rejse, så du kan have den luksus at vælge blandt en række alternativer. Sørg også for du har et kort af toget rute og de tilstødende områder dit tog vil komme i kontakt med. Mindst, er du klar til noget, der kan ske i løbet af turen.
  5. Lav en måde at hjælpe dig huske rejseplan af toget, så du ikke behøver at bekymre sig om at skulle vente på det næste tog at ramme jernbanerne. Du kan gøre dette ved at anbringe nogle huskesedler på dit skrivebord eller foran dit spejl, så du kan huske.
  6. For at gøre din tur mindeværdig, så glem ikke at bringe en turist must-have - kameraet. Hvis det er digitalt, skal du sørge for at bringe ekstra batterier og memory chips til at gemme dine billeder.
  7. På spørgsmålet om, hvorvidt du bør medbringe mad på turen eller ej, virkelig det afhænger af den slags mad du planlægger at bringe. Chips og crackere gøre god tur akkompagnement og samtidig bringe fødevarer, der kræver, at du medbringe redskaber eller containere, samt fødevarer, der er rodet at spise er en no-no.