O2s

Sådan får du din skateboarding hold sponsoreret

Det vil tage en masse hårdt arbejde og udholdenhed

Det vil tage en masse hårdt arbejde og udholdenhed, før din skateboarding team kan lande en sponsoraftale. Der er mange ting, som en sponsor kigger efter i et team, kan det være et bestemt udseende, der vil opretholde deres produkt eller de tricks, du kan gøre. Din holdånd og entusiasme og kærlighed til sporten er også vigtige faktorer, der sponsorer tager i betragtning, når de finder dit hold til en eventuel sponsoraftale. Luck kan også spille en væsentlig faktor - du ved, hvordan det er - at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Her er nogle tips om, hvordan du får din skateboarding hold sponsoreret.

  1. Tilbring en masse tid på at øve og udføre standard tricks gnidningsløst og med stor selvsikkerhed. Du er nødt til at udvikle en unik rutine, der vil gøre folk sidde op og tage varsel. Der er hundredvis af skateboarding hold derude konkurrerer med dig at skaffe sponsorer, og du er nødt til at være usædvanligt god til at skille sig ud i en menneskemængde.
  2. Invester i en skateboarding video udført af professionelle og top-notch skateboardere, så du vil vide, hvordan man udføre tricks bedre. Når du har disse tricks ned pat, så prøv at udvikle yderligere tricks til at gøre det sværere for de bevæger sig.
  3. Har nogen film du når du udfører. Rediger video for at vise alle dine bedste træk. Du behøver ikke at føje baggrundsmusik til din video. De fleste sponsorer foretrækker at se skateboarding videoer som de er, uden at distrahere musik. Send dine videoer til virksomheder, du ønsker at sponsorere dig. Begynd med mindre virksomheder, som er lettere at nærme end større og mere etablerede virksomheder.
  4. Bestræbe sig på at få dit navn derude ved at slutte skateboarding konkurrencer lokalt og interstate. Når du har opnået succes, vil du navn flød rundt, og du kan blive kontaktet af potentielle sponsorer.
  5. Stil og hurtighed er nogle af de ting, som sponsorer kigge efter. Den måde, du udfører kørslerne, og den hastighed, hvor du udfører dem vil få flere point med potentielle sponsorer. De vil også gerne se nye tricks, der ikke er udført før.
  6. Kig efter sponsorer, du er villig til at køre efter. Der er ingen mening i at få sponsoreret af en virksomhed og anvende produkter fra et andet selskab, som ikke er din faktiske sponsor. Hvis du ikke ønsker, at produktet og kan ikke forblive loyale over for den, glem alt om at sikre en sponsoraftale med selskabet.
  7. Tjek hjemmesiderne for potentielle sponsorer for skateboarding hold. Normalt vil du finde deres retningslinjer for, hvordan få sponsoreret af selskabet. Følg retningslinjerne, og hvis du tror, ​​du passer deres behov, oprette en aftale og lave en præsentation. Lov køle når dit hold gør præsentationen. Sponsorer er altid på udkig efter skateboard hold, der er udadvendt og sjovt at arbejde med, og vil legemliggøre virksomhedens ånd og repræsentere dem godt.

Til formål at have det sjovt

Sådan får du din skateboarding hold sponsoreret. Tilbring en masse tid på at øve og udføre standard tricks gnidningsløst og med stor selvsikkerhed.
Sådan får du din skateboarding hold sponsoreret. Tilbring en masse tid på at øve og udføre standard tricks gnidningsløst og med stor selvsikkerhed.

Til formål at have det sjovt, mens du skate. Det vil vise i din holdning og pejling. Må ikke fokusere på at få berømt senere. Du bør gøre det til et punkt til at skate, fordi du elsker sport og du gør det for sjov, og ikke profit.