O2s

Sådan får du de bedste billetpriser på Ryanair

Rejser du i og omkring Europa? En af de bedste muligheder for dig er at bestille en flybillet hos Ryanair, der er Europas største lavprisflyselskab. Her er nogle af de måder, du kan få de bedste billetpriser på Ryanair:

Sådan får du de bedste billetpriser på ryanair. Bestil dit fly på forhånd.
Sådan får du de bedste billetpriser på ryanair. Bestil dit fly på forhånd.

. Ved hvad forventer Først og fremmest ved, at Ryanair er en microfleece flyselskab, faktisk har det gennemført en række foranstaltninger for at skære ned på omkostningerne, så det kan give billigere flybillet til sine kunder. For eksempel har det ikke-indstillelige sæder, ingen back-lommer på sine pladser, og selv elendig kundeservice, som mange passagerer rapport.

Ved også

Ved også, at Ryanair normalt lander på sekundære lufthavne, som i nogle tilfælde kan være en smule længere væk fra hovedstaden. Derudover er der normalt ingen tilbudt forbindelsesstrækninger flyvninger. Men hvis du virkelig bare på udkig efter billig flybillet til sikkert få dig til din destination, så Ryanair ville være en af ​​dine bedste valg.

Book direkte ved, at ikke mange rejsebureauer vil reservere du på Ryanair. Det er fordi Ryanair ikke tilbyder provision til rejsebureauerne.

Besøg ryanair.com. At bestille fly

Besøg ryanair.com. At bestille fly, kan du ringe til deres kontorer på 011-353-1-249-7791 hvis du ringer fra Europa. Du kan også booke via deres hjemmeside, ryanair.com . Naviger gennem deres hjemmeside for at finde de fly og datoer, som du har brug for.

Besøg ryanair.com. at bestille fly. Udnyt deres promotions.
Besøg ryanair.com. at bestille fly. Udnyt deres promotions.

Bestil dit fly på forhånd. At få de bedste priser, ville du nødt til at booke lang tid i forvejen, som i 4 måneder inden, ideelt set. Du bør også vælge at flyve i midten af ​​ugen, såsom på tirsdage til torsdage.

Udnyt deres promotions. Bortset fra deres billige rutefly, Ryanair tilbyder også sæsonbetonede promotions om specifikke flyvninger. For nylig, for eksempel, tilbød de flyvninger til byer som Dublin, Berlin, Belfast og Milano (Bergamo) for £ 9 (10€), plus ekstra gebyrer. At være en af ​​de første til at vide om nye promotions, kan du registrere at blive informeret via e-mail. Klik her for at få adgang til denne side. Vil vide, at du er nødt til at handle meget hurtigt for at drage fordel af disse promotions, som ledige pladser tendens til at sælge som varmt brød.

Vide hvordan man kan undgå yderligere gebyrer. Selv om flyvning satser er meget billige, bør du lære af nogle ekstra gebyrer, du kan blive anklaget og hvordan man undgår dem, så du virkelig kunne holde dine udgifter på et minimum.

En af disse er pre-booking din bagage

En af disse er pre-booking din bagage. Hvis du gør dette, vil du blive opkrævet kun £ 15 (20€) for første kuffert og £ 35 (40€) for andet kuffert. Hvis du ikke forudbestille din bagage, men ville du blive opkrævet £ 35 for den første kuffert og £ 70 (80€) for den anden.

Du skal også huske, at hver person kun er tilladt 15 kg håndbagage. Husk at holde dine varer på et minimum, og vejer i dine tasker selv derhjemme for at sikre, at det er inden for den tilladte grænse. Ellers kan du forvente at blive sigtet for store gebyrer.

En anden måde at undgå ekstra afgifter

En anden måde at undgå ekstra afgifter, er ved check-in online. En del af de procedurer, før du kan komme om bord dit fly er at kontrollere i. Hvis du tjekker ind online (fra 15 dage til 4 timer før dit fly), ville du blive opkrævet blot £ 5 (10€ .25). Hvis du glemmer, og nødt til at tjekke dig selv ind i lufthavnen, men ville du være nødt til at betale £ 40 (45€). Ved også, at der er nogle promos hvori check-in gebyr fraviges; være sikker på, at du kontrollerer dette først.

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder, du kan score de bedste billetpriser på Ryanair. Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud!