O2s

Sådan får den bedste værdi ud af din air miles


Er du er en del af en eller flere af flyselskab loyalitetsprogrammer og har opbygget hundredtusinder af air miles på din konto? Selv hvis du ikke er en hyppig flyer, mange kreditkort giver dig luft mile point, og du får en reel overraskelse, når du ser det nummer, du har opbygget. Wow!! Endelig en bonus fra nogen! Så hvordan kan du sikre, at du får alle de punkter, du kan? Og når du opbygger din stash, hvordan kan disse punkter fungerer bedst for dig? Her er et par tips:

Trin 1

Sådan får den bedste værdi ud af din air miles. Tænk igennem, hvordan dit kreditkort virker.
Sådan får den bedste værdi ud af din air miles. Tænk igennem, hvordan dit kreditkort virker.

Tænk igennem, hvordan dit kreditkort virker.   Credit kort er ikke alle skabt lige! Nogle tilbyder miles, der kan bruges på én partnerskab systemet (Såsom "One World" eller "Star Alliance"), mens andre bygger points for sæde køb på enhver flyvning.   Nogle kort giver dig 1.5 point for hver dollar brugt på bestemte olie eller fødevarevirksomheder. Nogle købmænd har en direkte alliance med ét flyselskab, og hvis ved køb af en vare eller tjenesteydelse fra disse købmænd, du viser dit flyselskab loyalitetskort, får du point. Så hvis du betaler for produktet med et kreditkort, som også giver dig point ... du har en dobbelt bonus. Tænk dette igennem før du handler. Hvis opbygge et bjerg af point for gratis rejse er en prioritet, kan en lille køb planlægning gøre en reel forskel. Hold dig inden én points "familie", og du kan finansiere din ferie rejse!

Trin 2

Bliv informeret om flyselskabernes loyalitetsprogrammer. Loyalitetsprogrammer er ikke skabt lige enten! Hvis mange af dine point kommer fra flyvende, pluk dine luftfartsselskaber nøje baseret på deres pointe at få og bruge systemerne. Tjek på internettet efter oplysninger til at hjælpe dig shoppe efter den rigtige flyvning butikken. Kig på flyrejse mønstre og vælge den mega gruppe, der bedst kan opfylde dine behov. De fleste flyselskaber er en del af en af ​​disse mega grupper. Når du har den gruppe, (såsom "Star Alliance" eller "One World"), og derefter vælge din kerne flyselskab, hvis kort du vil bruge. Den big deal her er at få visse status points med det pågældende luftfartsselskab, så når du rammer status tærsklen, får du privilegier såsom business class check-in, lounge adgang, prioritet i booking "gratis" sæder, prioriteret bagage service og endda specielle linjer gennem told / immigration. Til tider vil kun punkter på det pågældende luftfartsselskab opbygge din status selvom du måske være i stand til at bruge bonus på tværs af mega-gruppen.

Trin 3

Køb forudbetalte fly Miles kort. Med forudbetalte fly Miles kort, du køber et bestemt antal miles i forvejen, og flyselskabet debiterer et bestemt antal miles for hver flyvning. I nogle tilfælde, den faktiske miles fløjet for en økonomi sæde 180% af miles fløjet for Business Class og 240% for First Class. Du kan købe upfront nok point til at opnå elite status og næsten øjeblikkeligt, nyde de privilegier, der går med det, herunder gratis opgraderinger. Igen, forskellige flyselskaber varierer i deres tilbud, så sammenligne, hvilket ville være af værdi for du givet flyrejse mønstre. Af den måde, hvis du ikke har dette kort, og du mangler et par point for en flyvning, selv, kan du altid købe bare de miles du har brug for.

Trin 4

Bliv informeret om flyselskabernes loyalitetsprogrammer. Køb forudbetalte fly Miles kort.
Bliv informeret om flyselskabernes loyalitetsprogrammer. Køb forudbetalte fly Miles kort.

Beregn kontantværdi din miles. Det er altid godt at kende den faktiske værdi af de miles du bruger til at indløse en flyvning. Det gør du ved at dividere udgifterne til billetten med det samlede antal af anvendte miles. Resultatet er den kontante værdi af hver mile du brugte. For eksempel jævnligt en tur fra din bopæl til din destination koster 150€, hvis du bestiller i forvejen. Hvis du vil bruge dine miles, skal du 25.000. Divider 150€ ved 25.000. Dette vil give dig .008. Det er værdien af ​​hver af dine miles. Men hvis du går glip af forskud køb vindue flyselskab, du bruger, og du virkelig har brug for at gøre turen, det er, når din miles kan spare dig for en mindre formue. Sig, booking med kort varsel, billetten går op fra 150€ til 600€. Du stadig bruge de samme 25 tusind miles. Divider 600€ ved 25000. Dette vil give dig $ ,032 per luft mile.

Trin 5

Vide hvornår du skal bruge dine miles. Som allerede nævnt er en af ​​de bedste tidspunkter er, når du går glip af forskud køb vinduet. Når du bestiller på kort varsel, betaler du en præmie. Billetpriser kan virkelig være tårnhøje, så vil bruge dine air miles giver dig meget god værdi. Hvis du har bygget din "status" på den ene flyselskab, du virkelig forbedre dine chancer for at få den sidste øjeblik sæde, også. Sæder magisk bliver tilgængelige for høj status folk. En anden god mulighed for at bruge dine miles er at opgradere til en bedre klasse, hverken virksomhed eller først. Normalt, for erhvervslivet og første klasse, tildeler flyselskaberne flere pladser til opgraderinger end for frie pladser, så dine chancer for at få en gratis plads, medmindre du er på det højeste belønning kategori er minimal. Så brug din miles til at få en opgradering og rejse komfortabelt. Sikke en fantastisk gave denne er til dig selv. Sørg for at din billet kvalificerer til opgraderinger. Singapore Airlines, for eksempel, opgradere vil economy class billetter i S, Y, B eller E booking klasser. Kontroller hjemmesider det flyselskab du er booket med. Indløsning af opgraderinger skal bekræftes mindst 24 timer før flyafgang. Læg i din anmodning tidligere for at øge dine chancer for at få en opgradering.

Trin 6

Hold øje med forfremmelser. Under off sæson for visse ruter, tilbyder flyselskaberne kampagner, der giver dig mulighed for at flyve til bestemte destination for færre point end normalt kræves. Således fordelen ved at have et kort, der giver dig mulighed for at bruge din air miles med forskellige flyselskaber. Dette øger dine chancer for at få gratis ture til færre point. Nogle flyselskaber tilbyder en 15% rabat for forløsende miles online.

Trin 7

Indløse dine miles. Som årene går, at værdien af ​​de punkter synes at skrumpe som loyalitetsprogrammer øge antallet af point for at kvalificere sig til forskellige niveauer af forløsning. Du plejede at være i stand til at indløse 60.000 point i nogle loyalitetsprogrammer for en tur til Asien. Mens dette skrives, spørger Star Alliance for 75 tusind miles til det meste af Asien, herunder Japan, Kina, Singapore for økonomi sæder.

Trin 8

Doner din miles. Hvis du er en af ​​dem, der rake up miles i millionvis, er disse miles mister værdi hvert år. Prøv at bruge dem. De kan være mere værd til andre end dig. Hvis du ikke har brug for dem nu, donere dem til velgørenhed eller give dem som gaver til familie og venner. Den glæde du deler er mere værdifuld for dig end du ser dine miles mister værdi.