O2s

Sådan får canadiske pas

Find pas oplysninger til canada

Processen med at få canadiske pas er meget ligetil, men du vil få lyst til at gennemgå de trin, der er involveret for at gøre det så hurtigt som muligt. Her er hvordan du får dine rejsedokumenter til Canada.

Sådan får canadiske pas. Bor du i øjeblikket i canada?
Sådan får canadiske pas. Bor du i øjeblikket i canada?

  1. Hvad er din alder? Hvis du er over seksten år, vil du være i stand til at få en voksen pas. Hvis du er yngre end dette, skal du bruge et barns pas. En vigtig ting at bemærke er, at alle de canadiske borgere, der rejser til udlandet, uanset alder, skal have enten deres eget pas eller blive noteret på deres forældres.
  2. Bor du i øjeblikket i Canada? Hvis du er en canadisk statsborger bosat i Canada, kan du udfylde standard pas ansøgning, som kan findes online på Passport canada . Du kan også få ansøgninger om pas på ethvert Canadian Postal stikkontakt eller Service Centre. Hvis du er en canadisk bor i Europa, skal du udfylde ansøgningsskemaet PPTC140 (for voksne) eller PPTC142 (for mindreårige). Denne applikation er kun fundet på Passport Canada hjemmeside og canadiske statslige kontorer i USA Hvis du er en canadisk bor i et andet land, skal du udfylde formularen PPTC040 eller PPTC042, som også findes på hjemmesiden. Hvis du er en ikke-canadisk bor i Canada, er du ikke berettiget til en canadisk pas, men du kan udstedes et rejsedokument fra regeringen ved at udfylde den relevante blanket. Du kan downloade denne formular på hjemmesiden, kan du besøge den canadiske Service Centre i Gatineau, Quebec eller ring 1-800-567-6868 begin_of_the_skype_highlighting           1-800-567-6868       end_of_the_skype_highlighting.
  3. Efter pas ansøgning er færdig ... Når du er færdig udfylde dit pas ansøgning, og du har alle de nødvendige pas information og dokumentation, såsom bevis for din Canada statsborgerskab , et identificerende dokument (kørekort, våbentilladelse, statsansat card osv.) og to identiske pasfotos, bliver du nødt til at sende det til en tjeneste placering eller præsentere det i person. Hvis du er en canadisk lever i Europa eller i udlandet, vil du også nødt til at fremlægge en erklæring om Garanten, som din garant bliver nødt til at udfylde og underskrive. En kautionist er en professionel, såsom en læge, advokat eller en polititjenestemand, der har kendt dig i mindst to år og er en borger i USA eller Canada. Din garant skal også underskrive bagsiden af ​​hver af dine pasfotos med følgende sætning: "Jeg bekræfter dette at være en sand portrætfoto af (dit navn), sammen med sin underskrift Hvis du bor i udlandet, bliver du nødt til mail i. dit pas ansøgning til følgende adresse:. Passport Canada, Udenrigsministeriet Canada, Gatineau, Quebec, Canada K1A 0G3 Gebyret for at få et pas er 65€ Canadian for voksne, 30€ for børn i alderen 3-15 år, og 20€ for børn under tre år. Send altid dit pas ansøgning med kurer til at undgå at miste dine dokumenter, der kan være svære at erstatte.
  4. For ændringer i dit pas ... Hvis du lovligt ændre dit navn eller blive gift og tage din ægtefælles efternavn, skal du indsende et underskrevet brev anmoder om navneændring, et juridisk dokument med navnet forandring, såsom en vielsesattest , din nuværende, gyldigt pas og et gebyr på 10€.

Når du har indsendt dit pas ansøgning, kan der gå op til fire uger for behandling. Hvis du har brug for et pas for en nødsituation, kan du få en i så lidt som 24 timer, men der er en ekstra 55€ gebyr. For ansøgninger om pas skal forarbejdes inden 08:58 hverdage, er der en 25€ ekstra gebyr.