O2s

Sådan får bilen fedt ud af negle

Når du lave din bil, er det uundgåeligt at have fedt på dine hænder, og mens en grundig vask kan fjerne alle de fedt, er den hårde del ofte fjerne fedtet under fingerneglene. Grease er oliebaseret, så det ikke er virkelig så skræmmende en opgave at fjerne det.

Sådan får bilen fedt ud af negle. Når du har fjernet det overskydende fedt.
Sådan får bilen fedt ud af negle. Når du har fjernet det overskydende fedt.

  • Første ting, du kan gøre er at få en gammel klud og tør alle fedt, du kan. Dette vil minimere fedt, du har på dine hænder, og vil minimere mængden af ​​rengøring tid og rengøringsmiddel, som du vil lægge på dine hænder så godt.
  • Når du har fjernet det overskydende fedt, kan du nu vaske dine hænder med sæbe under rindende varmt vand. Et godt trick i vask er at sætte alle dine fingre i den ene hånd sammen og gnider dem mod den anden håndflade. Du gør cirka tyve cirkulære gnide slag uret og gentage det mod uret. Dette vil skabe gnidninger mellem fingrene og håndfladen og vil løsne den fedtede substans under fingerspidserne. Du kan gentage den samme procedure gør det på den anden hånd.
  • Efter klappede tør, kan du stadig har fedt under dine fingerspidser. Hvis det er tilfældet, så bliver du nødt til at køre dem igen i varmt vand og vask med sæbe grundigt. Et godt tegn vil være mere skumme opbygningen, hvilket betyder, at mere fedt er blevet fjernet. Du kan holde gentage vaskeproceduren, så længe du føler det er nødvendigt.
  • Siden fingerspidserne har sprækker under neglene, vil der være nogle steder, hvor snavs og fedt stadig efterladt. Der også kunne være nogle i neglebåndet hvor den møder fingeren. Disse svært tilgængelige steder skal rengøres en anden måde.
  • Du kan nu børste dine fingerspidser bruger en gammel tandbørste eller en neglebørste og anvendelse benzin, fortynder eller neglelakfjerner (acetone). Vask din hånd og dup tør. Hvis du ikke er tryg ved at gøre det, skal du springe dette trin over.
  • Få en tandstikker og let pak det med et lille stykke af serviet. Når du gør dette, er det vigtigt at ikke over gøre det og bare bruge nok til at dække tandstikker. Husk, at grunden til at du gør dette er på grund af svært tilgængelige steder, hvor fedt blev stukket. Hvis spidsen af ​​tandstikker ikke kan passe under dine negle, så er du nødt til at fjerne mere serviet materiale. Du kan bruge denne make-skift renere at fjerne fedt på neglebånd side ved forsigtigt at gnide væk fedt. Vask tidligere vil løsne fedt, og du vil bemærke, at du ikke behøver at lægge meget pres at fjerne dem. Gør det samme procedure under dine fingerspidser.
  • Der udvaskes igen med varmt vand og sæbe, denne gang vil du bemærke, at den løse fedt under dine fingerspidser er lettere at vaske væk. Tør hænderne. Du kan være nødt til at sætte lotion eller fugtighedscreme til dine hænder efter grundig rengøring.


Der vil være forskellige former for bil fedt

Der vil være forskellige former for bil fedt og en god ting at huske er, at mens nogle er nemme at fjerne, og andre vil blive en hårdere pletten. Du kan bruge forskellige typer af sæbe og rengøringsmidler, endda benzin og fortyndere til at se, hvilke der fungerer bedst for dig. Fjernelse bil fedt på dine negle er virkelig ikke så svært, når du ved, hvad de skal gøre.