O2s

Sådan erstatte skateboard hjul

Skateboards er populære sport både for børn og voksne

Skateboards er populære sport både for børn og voksne, der er i ekstrem sport. Der findes forskellige typer af skateboards, herunder lange brædder, der er beregnet til kørsel på gaden. Der er også kortere brædder beregnet til at lave tricks og udstillinger på half-pipen.

En skateboard normalt kommer i tre hoveddele

En skateboard normalt kommer i tre hoveddele. Der er pladen i sig selv, som kan fremstilles af forskellige former for træ eller andet materiale. Der er akslen, og der er hjulene. Hjulene er faktisk forbundet til akslen ved hjælp af kuglelejer. Over tid, slid skateboard hjul ud og får brug for udskiftning. Og ligesom en bil, vil du ønsker at rotere dit skateboard hjul, således at hver af disse vil få jævn slitage. Du kan også prøve at prøve forskellige mærker og typer af lejer og hjul, som giver forskellige niveauer af ydeevne.

Udskiftning af en skateboard hjul er ganske let, hvis du har de rigtige værktøjer. Du skal bruge en kombination skruenøgle, der vil passe skateboard er hjulmøtrik.

  • Tag rattet. Med kombinationen skruenøgle, skal du løsne møtrikken på hvert hjul, som du ønsker at erstatte.
  • Få en erstatning klar. Hvis du ikke har et nyt sæt hjul endnu, kan du medbringe hjulene du har fjernet et skateboard eller sportsforretning, så du kan få den rigtige størrelse og type. Du kan eksperimentere med forskellige former for hjul, hvis du vil.

    Du bliver nødt til at fjerne hjullejer fra de gamle hjul, hvis du udskifter hjulene, men ikke de lejer. Hvis du har nogen problemer, kan du bede om hjælp fra sportsforretning personale.

  • Installer rattet. Indstil skateboard på siden, og installer det nye hjul på eger. Sørg for at du har installeret hjullejer ordentligt. Kontroller det nye hjul for at lege med dine hænder efter at spænde møtrikken. Hvis hjulet er for løs, spændes hjulet mere.

    Gentag den samme proces med andre wheels.Make sikker på at erstatte dine hjul på en regelmæssig basis, da disse i sidste ende vil bære ud med brug. Med hyppige mellemrum, kan du rotere hjulene, ligesom en bilens hjul skal roteres. Dette bør omfatte at anbringe forhjulene i bagudgående retning, højre hjul på venstre side, og omvendt.

  • Kontroller, om du har brug for at udskifte eller smøre lejerne. Bortset fra udskiftning af hjulene på dit skateboard, tjek om du har brug for at smøre hjullejerne. Dette er som regel nødvendigt, når skateboard ikke rejse så langt som det plejer. Hjullejer vil blive bygget forskelligt. Nogle er forseglet, og du bliver nødt til at bringe dette til en sportsforretning eller skateboarding Store for smøring. Utætte lejer er lettere at smøre, som du kan tilføje fedt gennem hullerne, eller du kan adskille det lejesamlingen selv.


Sådan erstatte skateboard hjul. Få en erstatning klar.
Sådan erstatte skateboard hjul. Få en erstatning klar.

Skateboarding er sjovt, men det kræver også ansvar med hensyn til bevarelse dit udstyr. Sørg for, at du er sikker, når skateboarding-bære ordentlig sikkerhed gear som en hjelm, albuebeskyttere og knæbeskyttere.