O2s

Sådan erstatte en urrem

Et armbåndsur er ikke kun en stilfuld rem, men en meget nyttig smykke også. Det er ikke underligt, hvorfor de fleste mennesker vælger at have disse ure i stedet for andre fancy smykker som armbånd, halskæder eller ringe. Et armbåndsur er også blandt de mest bærbare ure og ure. Med det bliver at have denne lille ting med en dial næsten en mode og tid-telling nødvendighed for enhver person.

Men der er tidspunkter, at disse fashionable og bærbare ure beskadiget. Det er en god ting, der normalt kun urrem skal udskiftes. Det er sandt, om det er et herreur, titan ur, automatisk eller schweiziske hær ure. Strap udskiftning er endnu mere nødvendig for sport ure som dem bæres under et dyk.

Sådan erstatte en urrem. Til regelmæssig udgivelse.
Sådan erstatte en urrem. Til regelmæssig udgivelse.

Til regelmæssig udgivelse - Dette gælder for urremme, hvis armen er dækket med stroppen.

  1. Find håndtaget af urrem.
  2. Sæt spidsen af ​​en fjeder bar værktøj mellem slots, du ser på håndtaget.
  3. Slip urrem ved at skubbe håndtaget ind mod remmen. Dette er en omhyggelig proces, så vær omhyggelig med ikke at miste grebet pin.
  4. Udskift urrem ved at indsætte den anden ende af armen i hullet. Brug et værktøj, så du kan holde i håndtaget. Tryk håndtaget ind i den modsatte hul for at låse det op. Gentag den samme fremgangsmåde til den anden rem.

For pin håndtag - Gør dette, hvis urrem bruger en pin håndtag. Her er de trin, når du udskifter stiften håndtaget urrem.

  1. Vend uret rundt, så du kan finde pin armen på bagsiden af ​​uret rem.
  2. Skub stiften håndtaget indad og omhyggeligt frigøre det fra tilfældet.
  3. Igen, gør det samme proces for den anden rem.

For at gøre disse processer succes. Udskift urrem ved at indsætte den anden ende af armen i hullet.
For at gøre disse processer succes. Udskift urrem ved at indsætte den anden ende af armen i hullet.

For skrue release - Hvad gør denne urrem anderledes er brugen af en skrue. Ved udskiftning denne form for ur rem, bare følge disse trin.

  1. Placer skruetrækkeren i skruehovedet. Løsn hovedet. Du har måske brug for en anden skrue, hvis du vil have en mere sikret urrem.
  2. Når løsnet, kan du nu fjerne uret skrue udgivelse.
  3. Du kan nu erstatte urremmen ved blot at vende denne proces.

For at gøre disse processer succes

For at gøre disse processer lykkes, bør du have en særlig overvågning reparationssæt. Nogle ur mærker har allerede deres specielle kits. Tjek om dit ur har allerede en særlig overvågning reparationssæt. Hvis ikke, kan du altid gå til en generel ur reparationssæt.

Også, det er bedre at kigge efter video instruktioner om, hvordan du udskifter en urrem. Selv om det kan være urolig, vil lidt tålmodighed giver dig mulighed for fuldt at se hele videoen instruktion om, hvordan du udskifter remmen af ​​alle slags armbåndsure.

Det vigtige er, at du kan bringe tilbage skønhed af disse smykker ure ved at erstatte en gammel rem med en ny. Bare være taknemmelige for, at i hvert fald det er ikke den skive, der blev beskadiget og har behov for erstatning.