O2s

Sådan erstatte båd vinduer

Boat vinduer er normalt afholdes på at bruge gummi fugemasse

Boat vinduer er normalt afholdes på at bruge gummi fugemasse. Selv om effektiv, vil gummi tætning stadig bære ud over tid. Dette vil beskadige hele båden vinduet, hvilket kan resultere at styre tab, skade, og båd sank. Bedre erstatte de beskadigede båd vinduer samme. Der er ingen undskyldning for ikke at gøre det, fordi udskiftning af beskadigede båd vinduer er meget let. Følg nedenstående trin, og du vil gøre båden windows ser splinterny:

Sådan erstatte båd vinduer. Fjern de gamle båd vinduer.
Sådan erstatte båd vinduer. Fjern de gamle båd vinduer.

  • Fjern de gamle båd vinduer. En tang kan bruges til at trække vinduets farvet skær. Spørg nogen til at gå inde i båden og hjælpe dig med dette. Han er nødt til at skubbe vinduet hårdt nok til at springe ud løs efter fjernelse af farvede insert. Gør det samme med andre båd vinduer, indtil alle vinduer, der skal udskiftes, fjernes. Kassér den gamle vinduer og gummipakninger.
  • Vælg materiale til de nye båd vinduer. Der er generelt to typer af plast, der kan bruges til båd windows-akryl og polycarbonat. Akryl vinduer er billigere, hårdere, kommer i mange forskellige farver, og ridsefast, men er svagere. I mellemtiden polycarbonat vinduer er mere fleksible, stærkere og svært at bryde, men kan blive ridset nemt, kommer i færre farver, og dyrere.
  • Skær form af båd vinduer. Både akryl og polycarbonat materialer kan skæres ved hjælp af fælles puslespil. Du kan bruge den gamle båd windows at spore form for nyere vinduer. Runde sider er sikrere og har klassisk udseende, men konventionelle båd vindue design har vinklede sider. Fjern ikke plasticet på båden vinduet materiale som du skærer formen. Udglatte overfladen med sandpapir.
  • Forbered vinduesarealet. Rengør området eller genfremstille den, hvis det er nødvendigt. Dette er nok til at forberede vinduet område for at forbinde de nye båd vinduer. Sand fra det resterende snavs på vinduet området. Rengøring af området sikrer også stærkere hold af fugemassen. Påfør tætningsmasse på vinduet området også. Dette hjælper til bedre vindue limning.
  • Tape de nye vinduer på plads. Tape vinduet udefra og være omhyggelig med ikke at ridse vinduet. Gå ind i båden og derefter bruge en tuschpen til at markere kanten for fugemasse. Fjern vinduet og lægge den på en flad overflade. Gør det samme for andre båd vinduer.
  • Påfør tætningsmasse på vinduet området. Sørg for at anvende fugemasse glat og hul-fri. Spørg nogen til at hjælpe dig sætte vinduet på plads. Skub det forsigtigt og fast på fugemasse. Det bør være rent og fri for rod. Tape vinduet kant med en afdækningstape til at sørge for, at det nye vindue ikke vil komme ud som det tørrer. Gentag dette trin for at installere resten af ​​båden vinduer.


Det vil tage omkring 24 timer til helt tørre båd vindue fugemasse

Det vil tage omkring 24 timer til helt tørre båd vindue fugemasse. Men du behøver ikke vente så længe, ​​før du fjerner afdækningstape. Fjerne tapen efter omkring seks timer. På denne måde vil den afdækningstape fjernes sammen med overskydende forseglingsmiddel. Efter de 24 timer, kan du rense vinduet kanter med isopropylalkohol og derefter fjerne båden vinduer 'plastikdækket.