O2s

Sådan chartre en yacht til din næste rejse

Alle har brug for at slappe af en gang imellem

Alle har brug for at slappe af en gang imellem. Sikkert du har været på road trips, rejst til udlandet for at se forskellige kulturer og møde forskellige mennesker under ferie, men har du nogensinde prøvet at tilbringe din ferie cruising? Hvis ikke, nu er det tid til at gøre det.

Her er nogle ting du skal vide, når du chartre en yacht til din næste rejse.

Sådan chartre en yacht til din næste rejse. Indlån og bekræftelse.
Sådan chartre en yacht til din næste rejse. Indlån og bekræftelse.

  1. Find et charter yacht mægler. Så du har allerede planlagt, hvem at medbringe, hvor og hvornår de skal gå, hvor længe din næste tur vil være, og hvad det ville være ligesom. Før chartre en yacht, anbefales det, at du for at få et charter mægler, der vil give professionel og oplysende rådgivning. Han vil hjælpe dig med at få dine behov baseret på hans erfaring og viden, og han vil give dig en fair og fordomsfri afgøre, hvilke yacht selskab du skal vælge.
  2. Vælg en yacht. Hvilken slags charter yacht ønsker du? Er det en dag-sejlbåd eller en weekender yacht? Er det en lystyacht eller endnu bedre en luksus sejlbåd? Du er nødt til at vide, hvad slags yacht, du ønsker til din rejse. Hvis du vælger et Weekender, cruising eller en luksus sejlbåd, er du nødt til at vælge mellem en bareboat charter eller besætning charter. Bareboat charter er at leje en båd uden besætning såsom forvaltere, en kaptajn eller kokke og du er ansvarlig for håndtering af sådanne ting. Bemandet charter har lejet yacht bemandet med stewarder, kaptajner, og kokke. Du skal tænke på dette, og beslutte, om du har penge nok til at betale huslejer.
  3. Kontrakter. Hvis båden er ledig, vil selskabet give dig en "arbejdende hold ', der er godt for to uger. En kontrakt vil også blive sendt til dig til gennemsyn og underskrift. Husk, at timingen er altafgørende, og at der er andre mennesker med mæglere, der gerne vil have chancen for at få båden.
  4. Indlån og bekræftelse. Husk, at mindst 50% (eller mindre, hvis din reservation er foretaget mindst 6 måneder i forvejen) depositum er påkrævet, sammen med en underskrevet aftale for virksomheden at bekræfte charter for dig. Du er nødt til at lade dem vide yderligere oplysninger om dig og din gruppe, såsom aktiviteter, mad og andre ting, hvis nogensinde du planlægger at tage en besætning charter.

Det er de ting, du behøver at vide, når du chartre en yacht. Processen kan være lang og tidskrævende, men i sidste ende, vil du se, hvordan værdige og vigtige disse forslag er, så du kan bare slappe af og nyde din tur med de mennesker, du ønsker at tilbringe din charter yacht ferie med.