O2s

Sådan bruges en havsalt scrub

Med sine naturlige eksfolierende egenskaber

Med sine naturlige eksfolierende egenskaber, eliminerer havsalt døde hudceller og afslører nye og yngre udseende hud. Faktisk er havsalt bruges i dag som krat og er æres som en af ​​de fineste og mest effektive hudbehandlinger. Havsalt scrub påføres hele kroppen, og når de anvendes regelmæssigt, huden bliver blød og glat. Du kan gå til en spa til at have havsalt scrub, der ofte kombineres med en massage. Men hvis du ønsker at spare et par kroner, kan du anvende havsalt scrub til dig selv. Her er hvordan man bruger havsalt scrub.

Forbered din havsalt scrub

Sådan bruges en havsalt scrub. Forbered din havsalt scrub.
Sådan bruges en havsalt scrub. Forbered din havsalt scrub.

Forbered din havsalt scrub. Hvis du bruger en kommerciel havsalt scrub, er der ingen forberedelse kræves af dig at gøre. Men hvis du ønsker at lave din egen havsalt scrub, er du nødt til at forberede alle ingredienserne. Ingredienserne helt afhænge af den opskrift, du bruger. Andre end havsalt, hjemmelavet havsalt scrub opskrifter kræver æteriske olier som mandel olie, lavendel olie, kamille olie, og citrongræs olie. Der er også opskrifter, der har brug for E-vitamin kapsel, Epsom salt og honning. Alle disse ingredienser blandes i en skål og opbevares i en krukke til fremtidig brug.

Spread havsalt scrub over hele kroppen

Spread havsalt scrub over hele kroppen. Når du er færdig forberede, begynder at dæmpe din krop og anvende havsalt scrub til hele det. En generøs beløb bør anvendes på en blid, masserer måde. Gnidning generelt ikke nødvendig, fordi havsalt kan forårsage slid på huden. Let pres, kan dog anvendes på de calloused dele af kroppen, ligesom hæle og kugler i fødderne. Du kan bruge havsalt scrub efter brusebad, selv at bruge det, før brusebad er også praktisk, fordi det fjerner døde hudceller og snavs.

Lad krat sidder på kroppen i et stykke tid. For omkring 10 til 15 minutter, lad krat på kroppen og give havsalt tid nok til at åbne porer. Det vil også give de æteriske olier til at trænge ind i din hud.

Med sine naturlige eksfolierende egenskaber. Spread havsalt scrub over hele kroppen.
Med sine naturlige eksfolierende egenskaber. Spread havsalt scrub over hele kroppen.

Skyl kroppen. Giv dig selv en skylning efter et par minutter. Når du skyller, bemærk smidig og silkeblød tekstur af din hud. Dette indikerer effektiviteten af ​​havsalt og de æteriske olier.

Håndklæde tørre din krop. Kør en blød ren klud langs din krop, klappede tør alle dele. Igen, husk ikke at gnide din hud. Havsalt selv er slags slibemiddel, og gnide kan skade din hud.

Anvend lotion. Lotion er normalt overflødige, fordi huden føles glat og dufter godt i forvejen, men hvis du vil have glattere og mere strålende hud, overveje at anvende lotion. Du kan også følge det op med dine andre favorit hud produkter.

Én påmindelse: Hvis du vil lave din egen havsalt scrub, kan du få ekstra kreativ og eksperimenterende og komme med din egen opskrift. Kun sørg for at vælge de æteriske olier du føler dig mest komfortabel med.