O2s

Sådan bruges en hånd marmelade teknik i klatring

Hånden jam er en teknik

Hånden jam er en teknik, der anvendes i bjergbestigning. For denne teknik, er de vigtigste kropsdele bruges til at holde på en revne dine fingre, knytnæve, din fod eller din hånd. Der er flere måder om, hvordan at gøre hånd marmelade. Du kan gøre en tommelfinger op hånd marmelade, tommelfingeren nedad hånd marmelade, knytnæve marmelade, ring marmelade, tommelfinger lås, pinky marmelade eller finger lås. Det kan tage et stykke tid, før du kan mestre at gøre hånden jam teknik, men med en lille smule øvelse, vil du finde det lettere at gøre.

Sådan bruges en hånd marmelade teknik i klatring. Brug hånden marmelade.
Sådan bruges en hånd marmelade teknik i klatring. Brug hånden marmelade.

  • Brug hånden marmelade. Hånden jam teknik er for det meste bruges, når du er på vej op, og du kommer på tværs revner eller sprækker, som du kan bruge til at understøtte din klatre. Hvad du skal gøre er du sætte din hånd eller fingre i revner og bruge dette område til at hjælpe din krop klatre op ad klippen.
  • Doing hånd marmelade. Når du støder på en revne eller en revne på en klippe som du klatring, det er, når du kan gøre det hånd marmelade teknik. Passer til din hånd gennem sprækken, og sørg for, at der er tilstrækkelig plads til din hånd til at være sikre og passe stramt. Lås greb ved at skubbe tommelfingeren mod håndfladen.
  • Hånd jam teknik. Når du laver hånden marmelade, ideen er at passe din hånd ind i en lun helhed, så det vil være sikker, og du kan klatre op uden din hånd glide ud af revnen. Hvad du skal gøre er at holde din hånd i revnen og finde den rette placering af din hånd i hullet, så det ser ud til at blive hængende inde i revnen. Hvis det er første gang, at du laver en hånd marmelade, kan du føler dig utilpas på dine hænder, da det er placeret i en stram sted. Du kan endda få blå mærker på bagsiden af ​​dine hænder. Som du praksis, vil gøre hånden marmelade være nemmere.
  • Hånden jam er blot én af de teknikker, som du kan bruge i bjergbestigning. Der er mange andre teknikker, som du er nødt til at mestre, så du kan bruge de rigtige teknikker til klatring at bevare din energi. Anført nedenfor er nogle af de hjemmesider, hvor du kan læse videre på andre typer af rock klatring teknikker, som du kan bruge.
  • Indendørs klatring - Indendørs Klatring er en hjemmeside, hvor du kan læse på flere teknikker, som du kan bruge til indendørs klatring. Spidserne forudsat her er godt for begyndere såvel som for dem, der allerede er gode til sporten. Læs gennem de 13 tips, der er på hjemmesiden, så du kan forbedre din klatring færdigheder.


ABC klatring - ABC Klatring er en anden nyttig hjemmeside, hvor du kan få masser af oplysninger til bjergbestigning. Nogle af de emner, der på hjemmesiden omfatter reb systemer, belaying, binde i, klatring uddannelse, klatring teknikker og meget mere.