O2s

Sådan bruges en fingernegl neglebånd pusher til manicure

Har du tænkt på at gøre din egen manicure? Tja

Har du tænkt på at gøre din egen manicure? Tja, det er ikke ligefrem en dårlig idé. Faktisk kan det endda vise sig at være virkelig fordelagtigt. Selvfølgelig har du til at mestre de specifikke skridt, der er involveret, så du ikke ender med at skade dine negle eller skade dig selv.

Hvis du ønsker at soignere dine negle bedre

Hvis du ønsker at soignere dine negle bedre, bør du lære hvordan du pushback dine neglebånd. Hvorfor? Processen kan sikkert hjælpe med at lade dine negle ser længere. Med andre ord er skubbe tilbage dine neglebånd et meget vigtigt skridt i at gøre din egen manicure. Du er nødt til at være dygtige i håndtering af en fingernegl neglebånd pusher. Her er de trin for dig:

  • Tjek negl neglebånd. Er de tykke? Hvis dit svar er "ja", bringe din neglebånd olie. Du bør anvende den på dine negle, før du begynder at bruge din fingernegl neglebånd pusher. Det kan nemt blødgøre negl neglebånd. Når det sker, er du ikke kommer til at opleve nogen problemer med at manøvrere eller håndtering negl neglebånd pusher i løbet af din manicure proces. På den anden side, hvis dit svar er "nej" blot gå videre til næste trin.
  • Hold din fingernegl neglebånd pusher, som du forberede sig på at arbejde på din første fingernegl. Naturligvis bør du bruge det til at skubbe tilbage negl s neglebånd. Det har en flad ende. Brug denne del. Vær meget blid. Må ikke travlt. Skub aldrig for hurtigt. Målret alle neglebånd af dine negle. Skubbe dem tilbage, om du kan finde dem på siderne eller i bunden af ​​dine negle.
  • Du bør aldrig forsøge at presse ned på dine neglebånd, mens håndtering negl neglebånd pusher. Du kommer til at fortryde det. Det kan i høj grad skade din fingernegl rodmappe. Bemærk også, at din fingernegl neglebånd pusher kan være lavet af metal eller stok. Hvis du ønsker at bruge metal type, vask det efter at gøre din manicure. I mellemtiden bør stick typen udskiftes. Ellers kan det hurtigt invitere kim opbygge.
  • Når du er færdig skubbe tilbage neglebånd på din første negl, gå til den næste. Gør det samme for resten af ​​dine negle.
  • Vidste du er færdig med at skubbe tilbage neglebånd af alle dine negle? Så skulle du lykønske dig selv, især af jer ikke ender med at såre nogen af ​​dine negle. Men du behøver ikke stoppe der. Undersøg dine negle. Vær grundig. Undersøg dine neglebånd, også. Har du se nogen døde hud? Fandt du noget hangnail? Du bør afskære dem. Brug din neglebånd cutter eller dine manicure saks. Vær forsigtig. Når du trimme døde hud eller hangnail, gør det en smule tættere på en fingernegl. Sørg for, at din negl eller din levende hud (omkring området) ikke vil blive beskadiget. Af den måde, saks, hvis du ikke har nogen neglebånd cutter eller manicure ikke ærgre sig. Enhver almindelig saks, fortrinsvis små, kan nemt gøre det samme trick med at fjerne den døde hud på en negl.


Sådan bruges en fingernegl neglebånd pusher til manicure. Hold din fingernegl neglebånd pusher.
Sådan bruges en fingernegl neglebånd pusher til manicure. Hold din fingernegl neglebånd pusher.

Hvis du er en trivia fanatiker, det betaler sig at vide, at en fingernegl neglebånd pusher er mere populært kendt enten som en neglebånd pind eller som en orange pind! Er det ikke interessant?