O2s

Sådan bruges en epilator til hårfjerning

Mens epilatorer kommer med instruktioner til at vejlede dig om, hvordan du bruger dem, ikke alle disse pjecer er nyttige. En anden fangsten er, at disse instrukser altid kommer inde i kassen, og så vil du ikke være helt sikker på at du vil være trygge ved at bruge en epilator, indtil du købe en. Hvis du gerne vil være lidt mere forsigtige med dit køb, her er hvad du kan forvente bruge en epilator vil være som:

Sådan bruges en epilator til hårfjerning. Pick et sikkert sted.
Sådan bruges en epilator til hårfjerning. Pick et sikkert sted.

  1. Pick et sikkert sted. Du kan være lidt overrasket med hvordan bruger en epilator føles. Det er helt forskelligt fra gevindskæring, voksning og andre behandlinger, så prøv din epilator ud på et ikke-følsomt område først. Pick et sted, der har lys hår vækst og mindre følsomhed, derefter praksis ved hjælp af din epilator der. Du ønsker at vænne sig til den fornemmelse, før man går videre til tungere områder.
  2. Brusebad ned. Tage et bad vil åbne dine porer op. Når dine porer er åbne, vil det være meget nemmere at fjerne uønsket hår. På grund af dette, anbefales det at du bruger din epilator efter et varmt bad. Sørg for at du tørre godt, før du begynder, da en epilator ikke virker så godt som normalt på våd hud.
  3. Easy gør det. Begynd ved at dreje epilator på og flytte sit hoved blidt over huden. Langsomt vejlede epilator langs din hud med den ene hånd, og holde huden bliver epilated strammes med den anden. Hold presset på din hud lys, der bør være lige nok kontakt til hårfjerning . Hvis din epilator leveres med variable hastigheder, skal du starte med den langsomste indstilling og fremskynde den, som du får mere komfortabel med den følelse. Din epilator model vil også bestemme, i hvilken retning du styre det. Mens nogle epilatorer vil kræve at du flytte dem rundt i cirkler, andre er fint med at bevæge sig i lige linier. Uanset retningen er, holde tingene langsom og blid.
  4. Gør det om natten. Du kan måske se nogle røde pletter vises på din hud, mens du bruger en epilator. Du kan også finde et par bump på din hud. Det er en naturlig reaktion på den personlige pleje produkt, du bruger. Heldigvis, irritation tendens til at forsvinde natten over, så ved hjælp af din epilator i aften vil hjælpe dig med at undgå eventuelle mærkelige blikke. Den irritation er sædvanligvis større de første par gange du bruger en epilator. Efter et par forsøg, dog vil din hud vænne sig til de behandlinger og justere.
  5. Lindre og exfoliate. Efter brug din epilator, din irriteret hud ro ved at anvende en beroligende creme. Efter et stykke tid, vil din hud blive afslappet nok til at eksfoliere. Du bliver nødt til at exfoliere dagligt for at undgå udvikling af indgroede hår. Ved hjælp af en loofa eller body scrub vil gøre, selvom du måske ønsker at udforske dine valg på et sundheds-og personlig pleje butik.

Indgroede hår er grimme små problemer, der forårsager små sorte bump til at danne på din hud. De udgør som følge af hår bliver trukket ud af huden - hvilket er præcis den metode, der sætter en epilator fra andre produkter som barbermaskiner og hårfjerningsmidler cremer. Det er derfor, det er absolut nødvendigt at eksfoliere dagligt når du bruger en epilator.